Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bennett güldü

Düzenleyen:
Bennett güldü

SPOR Haberleri

Bu sene 54’üncüsü düzenlenen TUR 2018-Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 154,1 kilometrelik Alanya-Antalya etabında zafer, Bora Hansgrohe takımının Belçikalı sporcusu Sam Bennett’in oldu.

Cahit Eroğul-Antalya

137 sporcunun pedal çevirdiği etabı Alanya Belediye Başkanı Âdem Murat Yüce, Alanya Kaymakamı Mustafa Harput ve Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı da takip etti. Etabı 3 saat 24 dakika 37 saniye ile bitiren Bennett’i, Alvaro Jose ve Simmone Consonni takip etti. 

Beyaz mayo Balkan’da

Ellerinde bayrakları olduğu hâlde yollara çıkan vatandaşların alkışları sporculara büyük moral kaynağı oldu. İkinci etapta da geçen yılki başarısını tekrarlayan Türk Millî Takımı’ndan Onur Balkan Alanya-Antalya etabında da ‘Türkiye Güzellikleri’ mayosunu korumasını bildi. Balkan bu etapta prim kapısını ilk geçen sporcu oldu ve bugünkü etapta beyaz mayoyu giymeye hak kazandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...