Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Niasse Aslan oluyor

Düzenleyen:
Niasse Aslan oluyor

SPOR Haberleri

Everton'da fazla süre alamayan Senegalli golcü, Fatih Terim'in hızlı, dinamik forvet özelliğini taşıyor.

Burhan Can Terzi

Ligde ve Avrupa'da zirveyi hedefleyen Galatasaray, santforsuz olmasına rağmen şu an teknik direktör Fatih Terim'in becerisiyle iyi konumda. Süper Lig'de lider durumda olan sarı-kırmızılılar Şampiyonlar Ligi'nde de kötü sayılmayacak başlangıç yaptı. Ocak ayında mutlaka santrfor transferi gerçekleştirecek sarı-kırmızılılarda liste başı Oumar Niasse. Everton’da pek fazla süre alamayan Senegalli de Galatasaray'ı istiyor. İngiliz kaynakları da golcünün devre arasında İstanbul'da olacağını belirtiyor.

Kampa yetişsin

Geçen sezon takımın başına geçtiği günden beri hedefi çabuk, dinamik, çok hızlı oynayan bir takım oluşturmak isteyen Terim, kanatlarda, merkezde ve bek bölgesinde istediği rotasyona sahip olsa da elinde hiç hızlı santfor bulunmuyor. Hatta tek orijinal santrforu da Eren Derdiyok... Fatih Terim, Niasse istediği resmin tamamlanacağını düşünürken, sarı-kırmızılıların her bölgeden tehdit oluşturacak bir takım olması hedefleniyor.

Rodrigues’e hava eğitimi!

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Rodrigues'in hava toplarında ve kendisine atılan yüksek toplardaki sıkıntısı gözlerden kaçmıyor. Teknik direktör Fatih Terim ve kurmayları, Rodrigues için özel bir program hazırladı. Garry hava topları için özel çalıştırılacak. 

Linnes kalacak

Galatasaray'da sezon sonu sözleşmesi sona erecek Martin Linnes'e talipler çıkmaya başladı. Birçok Avrupa kulübünün radarında olan Norveçli futbolcunun elden kaçmaması için yönetim harekete geçecek. Linnes ile sezon içerisinde sözleşme yenilenecek.

ONYEKURU’NUN MENAJERİ TUTUKLANDI!

Belçika'da çok sayıda futbol adamınının tutuklandığı temiz eller operasyonunda, menajer Mogi Bayat'ın da yer aldığı ortaya çıktı. Belçika basını, Bayat’ın Henry Onyekuru'nun Eupen’den Everton’a 8 milyon avroya transfer olurken perde arkasında olduğunu yazdı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...