Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bize yine hüsran!

Düzenleyen:
Bize yine hüsran!

SPOR Haberleri

Evimizde 2-1 kaybettiğimiz Ruslar’a bu defa Soçi’de yenildik. F.Bahçeli Roman Neustadter’in şans golüyle moralimiz bozuldu. İkinci yarıda Cheryshev skoru perçinledi. EURO 2020 için play-off umutlarımızı ateşe attık.

Uğur Aktan

A Millî Futbol Takımımız, UEFA Uluslar Ligi B Ligi 2. Grup’ta oynadığı üçüncü maçta deplasmanda karşılaştığı Rusya’ya 2-0 mağlup oldu. Evimizde 2-1 yenildiğimiz Rusya’nın Fisht Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan maçtaki galibiyet golleri Fenerbahçeli Roman Neustadter ve Denis Cheryshev’den geldi. Dengeli bir futbolla başlayan karşılaşmada 17’de gole yaklaşan ay-yıldızlı ekipte, Hakan Çalhanoğlu topu müsait pozisyondaki Cenk Tosun ile buluşturamayınca önemli bir gol fırsatı sonuçsuz kaldı. 20’de kullanılan Rusya köşe vuruşunun ardından önünde bulduğu topa son dokunan isim olan Neustadter, 10’uncu defa giydiği Rusya formasıyla ilk golünü Sinan Bolat’ın koruduğu kaleye gönderdi: 1-0.

Biraz kıpırdadık ama

Maçın ikinci yarısına daha atak bir futbolla başlayan Lucescu’nun öğrencileri, 60’tan sonra oyundaki üstünlüğünü pozisyonlara da yansıtmayı başardı. 61’de Cenk Tosun’un sert şutu Brezilya asıllı kaleci Guilherme’de kaldı. 66’da Çağlar sağ kanattan orta şut karışımı bir vuruşla kaleyi yoklasa da Guilherme yine gole izin vermedi. Son bölümde Türkiye oyundan düşerken, Rusya kontra ataklarla tehlikeli oldu. 78’de Dünya Kupası’nın yıldızlarından Golovin sağ kanattan ortaladı, Cheryshev gelişine yaptığı tek vuruşla takımını rahatlattı: 2-0. Kalan sürede iki takım da hücumda etkin olamayınca 90 dakika ev sahibi takımın 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. Türkiye gruptaki son maçını 17 Kasım 2018’de evinde İsveç ile oynayacak.

Bolat: Basit hatalar yaptık

Kalecimiz Sinan Bolat maçın ardından, “Basit goller yedik” derken, “Çok şanssız bir gece oldu. Çok basit iki tane gol yedik. Bu seviyede böyle hatalar yapmamalıyız. Hocamız maçtan önce hatanızı kollayacaklar demişti. Maalesef bugün olmadı, üzgünüz” diye konuştu.

Size zaman lazım

Rusya Teknik Direktörü Stanislav Cherchesov, “Biz daha iyi oynadık. Türkiye iyi bir takım ama yenilenme döneminde. Zamana ihtiyaçları var. Zemin kötüydü fakat iki takım da aynı zeminde oynadı. Rusya’da mutluyum, ileride ayrılırsam Türkiye neden olmasın” açıklaması yaptı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...