HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fener'i yenmek daha önemli

Düzenleyen: /
Fener'i yenmek daha önemli
Fener, Haber

SPOR Haberleri

Kanadalı yıldız, en önemli maçları sarı-lacivertli takımla oynadıklarını belirterek, “F.Bahçe'yi kötü oynayıp yensek bile taraftarımız çok mutlu oluyor” dedi

Murad Tamer

Beşiktaş'ın orta sahasını formasına kavuşur kavuşmaz rahatlatan Atiba Huthinson, Kanada basınına önemli açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlı forma ile 6. sezonunu yaşayan 35 yaşındaki oyuncunun Türkiye'deki derbiler hakkındaki sözleri çok konuşulacak. Beşiktaş'ta transfer olmadan önce insanların Fenerbahçe-Galatasaray rekabetinin Türkiye'deki en önemli derbi olduğunu söylediğini belirten Kanadalı oyuncu, artık bu durumun değiştiğini söyledi. Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki maçların çok daha önemli bir hâle geldiğini söyleyen Atiba "Fenerbahçe'yi yenmek bizim için çok önemli. Derbilerdeki atmosfer inanılmaz. Hem bizim, hem de Fenerbahçe'nin stadındaki maçlarda ortam çok gergin oluyor. Bu maçlarda kötü oynayıp kazansak bile taraftarlarımız çok mutlu oluyor. Önemli olan Fenerbahçe'yi yenmek" dedi.  

Beşiktaş'a hayran
Emeklilik planı hakkında da konuşan Atiba Hutchinson, Beşiktaş'a olan sevgisini dile getirirken, millî takım için artık sona yaklaştığını söyledi. Tecrübeli futbolcu "Kanada için oynamaktan her zaman zevk aldım ama gelecek sene düzenlenecek Orta Amerika Kupası'ndan sonra millî takımı bırakmayı düşünüyorum. Bu benim son turnuvam olacak" dedi. Transfer döneminde MLS takımlarının ilgisi olduğunu ancak ciddi bir teklif gelmediğini belirten Atiba "Eğer bu sezon sonu Türkiye'de kendimi iyi hissedersem bir sezon daha oynamak istiyorum. Beşiktaş bana çok şey verdi. Bu kulübe hayranım. Türkiye ve Beşiktaş benim ikinci evim oldu. Futbolu Beşiktaş'ta bırakabilirim. Türkiye harika bir yer. Kültürü mükemmel. Üç çocuğum da burada doğdu ve eşim buraya bayılıyor. O da ayrılmak istemeyecektir. Bizim evimiz burası" sözlerini kulandı. 

Alternatifi Seko

Sezon sonunda Beşiktaştan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Atiba Hutchinson'un yerine düşünülen isim: Seko Fofana. Serie A'da Udinese forması giyen 23 yaşındaki futbolcunun devre arasında satın alma opsiyonu ile kiralanması hedefleniyor. 

Babel soru işareti
Bu sezon Beşiktaş'ın en golcü ismi olan Ryan Babel'in, sezon sonunda Brezilya'nın Flamengo takımına gidebileceği şeklindeki sözleri camiada tepkiye yol açtı.  Sezon başında Flamengo ile anlaştığını ancak transferin gerçekleşemediğini söyleyen Babel'in sezon öncesinde de sosyal medyadan yaptığı  "Yeni bir macera zamanı" şeklindeki paylaşımının Flamengo ile ilgili olduğu tahmin ediliyor. Öte yandan Başkan Fikret Orman'ın, sözleşmesi haziran ayında bitecek olan Babel ile önümüzdeki günlerde bir görüşme yapması bekleniyor.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...