İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oynayacağı gösteri maçının kadrosu

Düzenleyen:
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oynayacağı gösteri maçının kadrosu

SPOR Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oynayacağı gösteri maçının kadrosu belli oldu!

Şöhretler Karması maçında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, İçişleri Bakanı Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank ile eski futbolcular Semih Şentürk, Tuncay Şanlı, Yattara gibi isimler ter dökecek.
Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Okçular Vakfı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Türk Telekom'un desteğiyle Diyarbakır'da düzenlenecek festivalde bölge gençlerinin sanat, spor ve eğlenceyle buluşmaları sağlanacak. Şöhretler Karması maçında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, İçişleri Bakanı Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank ile eski futbolcular Semih Şentürk, Tuncay Şanlı, Yattara gibi isimler ter dökecek.

DİYARBAKIR STADI DA AÇILACAK

Festival Komitesi Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Diyarbakır'da 18-21 Ekim'de 'Ziraat Bankası Gençlik Festivali'nin düzenleneceğini hatırlatarak, bu organizasyonun bir süredir başlatılan festivaller dizisinin son durağı olduğunu söyledi.

Büyükgümüş, etkinlikte Diyarbakır stadının açılışının da gerçekleştirileceğini anlatarak, programın devamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eski futbol efsaneleri, siyasetçiler ve STK temsilcilerinin yer alacağı bir futbol karşılaşmasının yapılacağını söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...