HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tek yol 3 puan

Düzenleyen: /
Tek yol 3 puan
Fenerbahçe, Sivasspor, Haber

SPOR Haberleri

En ufak bir puan kaybına tahammülleri kalmadığını belirten Hollandalı, oyuncularına "Zor bir sınav bizi bekliyor. Ama galibiyetten başka bir şansımız yok" uyarısı yaptı.

EMİN ULUÇ

Sıkıntılı bir sezon geçirmekte olan Fenerbahçe, Sivas deplasmanını çıkış fırsatı olarak görüyor. Sivas seferi öncesi oyuncularıyla bir toplantı yapan teknik direktör Phillip Cocu, bir an önce üst sıralara tırmanıp zirve yarışına ortak olmaları gerektiğini vurgularken "Güçlü bir rakiple karşılaşacağız. Zor bir mücadele olacak. Ama kazanmaktan başka çaremiz yok. Ne olursa olsun sahadan 3 puanla ayrılmalıyız" dedi. "İhtiyacımız olan skor için son saniyeye kadar savaşmalıyız" ifadesinde bulunan Hollandalı "Elimizden geleni değil, fazlasını ortaya koymalıyız" diye konuştu.

Soldado göreve
Son maçlarda uygulamaya koyduğu 4-4-2 sisteminden memnun olan Cocu, eksiklere rağmen takım kurgusunu bozmayacak. Slimani'nin yokluğunda Soldado'ya görev verecek olan Hollandalı çalıştırıcı, millî takımlarından önceki gece dönen Isla ve Reyes konusunda ise kararsız. Yorgun olan isimlerden Isla'nın yerine Şener'e forma vermesi beklenen Cocu, Reyes'ten vazgeçmeyi düşünmüyor. Ancak Meksikalının yerinde Ekici ya da Elif forma giyebilir. Cocu, Ekici'yi tercih ederse Elif sol açıkta görev alacak. Elif ortada oynarsa, solda Valbuena şans bulacak.

Sponsor AVIS
Fenerbahçe, dünyaca ünlü araç kiralama şirketi AVIS ile forma göğüs sponsorluğu için 1 yıllığına 35,5 milyon liraya anlaştı. Sarı-lacivertliler Sivasspor maçında, Türkiye'de Otokoç Otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren araç kiralama firmasının markası AVIS'in logosunu taşıyan formalarla sahaya çıkacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...