Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Abide diktik!'

'Abide diktik!'

SPOR Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bundan birkaç yıl önce kimi şehirlerimizde bazı mahallelerde çukurlar kazarak, ülkemizin geleceğini oraya gömmek istediler. Biz de bu abideleri diktik” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Stadyumunun açılışı ve Ziraat Diyarbakır Gençlik Festivali kapsamında düzenlenen Ünlüler Karması futbol maçının başlama vuruşunu yaptı. Erdoğan, terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlara değinerek, “Bundan birkaç yıl önce kimi şehirlerimizde bazı mahallelerde çukurlar kazarak, ülkemizin geleceğini oraya gömmek istediler. Biz de bu abideleri diktik. Onlar çukur kazdılar, biz ise bu abideleri diktik. Diyarbakır halkı devletinin yanında dimdik durdu ve teröristleri hüsrana uğrattı. Sınırlarımız içinde başaramadıklarını dışarda yapmaya çalıştılar. Ona da izin vermedik" dedi.

Ayrımcılık yok
Diyarbakırlılara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Siz bu coğrafyada barışın, kardeşliğin, dayanışmanın, kucaklaşmanın türkülerini söyleyen gençler olacaksınız. Herhangi birine etnik kimliğinden ya da inancından ötürü ayrımcılık yapan, karşısında önce bizi bulur. Bu gençlik yanımızda oldukça ulaşamayacağımız hedef, galip gelemeyeceğimiz mücadele yoktur” dedi. Şöhretler maçında dünyaca ünlü hakemimiz Cüneyt Çakır düdük çalarken sahada eski yıldızlar ile bakanlar ve milletvekilleri ter döktü.

Hocam VAR incelesin!
Kırmızı Takım ile Beyaz Takım arasındaki karşılaşma hem çekişmeli, hem de zevkli geçti. Beyaz Takım’ın gollerini Ahmet Dursun, Hamit Altıntop, Hasan Kabze, Semih Şentürk ve Mustafa Varank atarken, Kırmızı Takım’ın gollerini ise Süleyman Soylu, Ayhan Akman ve Faruk Atalay kaydetti. Bir pozisyonda Ahmet Dursun ceza sahası içinde yerde kaldı. Takım arkadaşları, Cüneyt Çakır’a dönerek, “Hocam bu pozisyon VAR sisteminde incelenmeli” deyince sahada gülüşmeler yaşandı. Büyük bir coşkunun yaşandığı mücadelenin ardından takımlar formalarını stadı hıncahınç dolduran vatandaşlara dağıttı.

Yıldızlar geçidi
Beyaz Takım: Hakan Ünsal, Semih Şentürk, Tuncay Şanlı, Hamit Altıntop, Hasan Kabze, Ali Tandoğan, Yattara, Ayhan Akman, Serdar Kulbilge, Tolunay Kafkas, Faruk Atalay, Hayati Köse, Fettah Can. Kırmızı Takım: Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Haydar Ali Yıldız, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan ile Hürriyet ve Adalet Derneği Başkanı Taha Ayhan.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...