HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Özet İzle: Göztepe 2-0 Beşiktaş Özeti ve Golleri izle | Göztepe, BJK maçı Skoru Özeti VİDEO

Düzenleyen: /
Özet İzle: Göztepe 2-0 Beşiktaş Özeti ve Golleri izle | Göztepe, BJK maçı Skoru Özeti VİDEO
Göztepe BJK Özet İzle, Göztepe BJK Golleri İzle, Göztepe Beşiktaş Özeti Ve Golleri, Göztepe Beşiktaş Maçı İzle, Göztepe Beşiktaş Skor, Göztepe Beşiktaş Geniş Özeti İzle, Bein Sports Canlı Beşiktaş Maçı, Göztepe Bjk Özeti, Haber

SPOR Haberleri

Göztepe Beşiktaş özeti izle, Göztepe Beşiktaş golleri izle... Spor Toto Süper Lig'de 9. hafta karşılaşmaları büyük heyecana sahne oldu. Ligin iddialı ekiplerinden Beşiktaş, Göztepe deplasmanına konuk oldu. Karşılaşmayı evinde 2-0 kazanan Göztepe 3 puanı hanesine yazdırdı. Göztepe BJK özet izle, Göztepe BJK golleri izle, Göztepe Beşiktaş skor gibi araştırılan konulara dair detaylar da sizlerle! Göztepe Beşiktaş maçı özeti ve golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? maçına dair detaylar sizlerle...

Göztepe Beşiktaş maçı özeti golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? ile ilgili merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'de heyecan Göztepe Beşiktaş karşılaşması ile devam etti. Süper Lig'e verilen kısa milli aranın ardından takımlar kaldıkları yerden mücadeleye devam ediyorlar. Dokuzuncu hafta mücadelelerinde heyecanla beklenen maçlardan birisi olan Göztepe Beşiktaş maçına dair bütün detaylar haberimizde! Karşılaşmayı 2-0 kazanan Göztepe 3 puanı hanesine yazdırdı. Göztepe BJK özet izle, Göztepe BJK golleri izle, Göztepe Beşiktaş kaç kaç bitti, Göztepe Beşiktaş maçı skor gibi araştırılan konulara dair ayrıntılı bilgiler sizlerle! Göztepe bu galibiyetle puanını 15'e yükseltirken Beşiktaş ise 15 puanda kaldı. Göztepe Beşiktaş maçına dair detaylar sizlerle! Dakika 51'de Cameron Jerome skoru 1-0'a getirdi. 60'da Wallace Reis farkı 2'ye çıkarttı.

GÖZTEPE BEŞİKTAŞ MAÇI ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İLK 11'LER...

GÖZTEPE: Beto, Gassama, Reis, Titi, Berkan, Borges, Poko, Halil, Castro, Yasin, Jerome
TEKNİK DİREKTÖR: Bayram Bektaş

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan Gönül, Roco, Medel, Caner, Atiba, Tolgay,Lens, Oğuzhan, Babel, Love
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

Milli maç arasına 8. haftada Atiker Konyaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak giren siyah-beyazlı ekipte, sakatlığı bulunan Adriano Correia görev yapamayacak.

Sırbistan Milli Takımı kampında sakatlandığı için İstanbul’a erken dönerek tedavisine başlanan Adem Ljajic’in durumu ise belirsizliğini koruyor. Ljajic’in durumuna maç saatinde karar verilecek.

Özet İzle: Göztepe 2-0 Beşiktaş Özeti ve Golleri izle | Göztepe, BJK maçı Skoru Özeti VİDEO

Göztepeli 11 taraftara gözaltı

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında yapılan Göztepe-Atiker Konyaspor maçı sonrası Konyasporlu taraftarların bulunduğu otobüslerin taşlanması ve iki polisin yaralanması olayıyla ilgili 11 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ile Spor Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, 30 Eylül Pazar günü İzmir Bornova Stadı'nda yapılan karşılaşma sonrası Atiker Konyasporlu taraftarların bulunduğu otobüslerin taşlandığı ve bu sırada bir komiser ile polis memurunun yaralandığı olayla ilgili başlattığı çalışma kapsamında, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. 

Güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilen 11 kişi düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. 

Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. 

Olaylar sırasında gözaltına alınan 2 kişiye 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun çerçevesinde işlem yapıldığı öğrenildi.

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, sporun amacının kardeşliği beslemesi, holiganlığa izin vermemesi olduğunu belirtti.

Beşiktaş ile Göztepe 49. randevuda

Beşiktaş ile Göztepe, yapacakları maçla Süper Lig’de 49. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 48 maçtan 24’ünü Beşiktaş, 8’ini Göztepe kazandı, 16 müsabaka da berabere sonuçlandı. Gol sayılarında da Beşiktaş’ın, Göztepe’ye 79-44 üstünlüğü bulunuyor. Geçen sezonki maçları Beşiktaş, İzmir’de 3-1, İstanbul’da da 5-1’lik skorlarla kazandı.

Özet İzle: Göztepe 2-0 Beşiktaş Özeti ve Golleri izle | Göztepe, BJK maçı Skoru Özeti VİDEO

İzmir’deki maçlar 

İki ekip, yapacakları maçla ligde İzmir’de 25. kez karşılaşacak. Geride kalan müsabakalarda Beşiktaş’ın galibiyetlerde 10-5 üstünlüğü bulunuyor. İzmir’de 9 maç da berabere sonuçlanırken, Beşiktaş 33, Göztepe ise 22 gol attı. Göztepe, İzmir’de 1973-1974 sezonunda 2-0 yendiği rakibiyle daha sonra evinde yaptığı 10 maçı da kazanamadı. Bu süre içindeki müsabakalardan 6’sını kaybeden sarı-kırmızılı ekip, 4’ünde berabere kaldı, taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatamadı.

Son 10 maçta 48 gol atıldı

İki takım arasında Süper Lig’de yapılan son 10 maçta fileler toplam 48 kez havalandı. Taraflar arasındaki bu karşılaşmalarda Beşiktaş 34, Göztepe ise 14 kez gol sevinci yaşadı. Beşiktaş-Göztepe rekabetindeki son 10 randevuda maç başına gol ortalaması 4,8 olarak gerçekleşti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...