HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yeter artık!

Düzenleyen: /
Yeter artık!
Fenerbahçe, Sivasspor, Ali Koç, Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe puan puan erirken Ali Koç oyunculara sert çıktı ve "Fenerbahçe formasının hakkını vermezseniz, sert kararlar almaktan hiç çekinmem" diyerek tavrını ortaya koydu.

EMİN ULUÇ

Ligdeki galibiyet hasretini 4 haftaya çıkaran Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un sabrı taştı. Sivas beraberliği sonrası soluğu soyunma odasında alan Koç, faturayı oyunculara keserken, sert uyarılarda bulundu. Oynanan futbolu eleştiren Başkan "Aranızda hâlâ Fenerbahçe formasının büyüklüğünü anlamayanlar var. Fenerbahçe böyle oynayamaz. Hırstan, inançtan yoksun bu görüntü Fenerbahçe'ye yakışmıyor" derken, sert tedbirlere başvurmaktan çekinmeyeceğini vurguladı. "Bu takım öyle ya da böyle düzelecek" ifadesini kullanan Koç, kadro dışları bırakılan oyuncuları hatırlatarak "Yönetim olarak bazı kararlar aldık. Herkes kendine çeki düzen verecek. Gerekirse yeni kararlar almaktan çekinmeyiz" sözleriyle de oyuncuları ikaz etti.

Sessizler kulübü
Ali Koç'un çıkışı soyunma odasında buz gibi bir hava estirse de takımdaki kopukluk kolay düzelecek gibi değil. Zira Koç'un gözdağı verdiği kararlar, aynı zamanda sorunun da kaynağı. Takımda, Sportif Direktör Comolli'den memnun olan bir oyuncu yok. Hocaların gönderilmesi ve oyuncuların kadro dışı bırakılmasında "taşınan sözler" sebebiyle takım içinde hatlar kopmuş durumda. Oyuncular birbirleriyle çok az iletişim kuruyor. Kimse sorumluluk almak istemiyor. Aile ortamının ağır hasarlı olduğu sarı-lacivertlilerde motivasyon konuşmaları, takımın başarısı için yapılan tartışmalar son bulmuş durumda.

Salih Uçan golle başladı
Roma, Sion derken bu sezon da Empoli'ye kiralanan Salih Uçan, ikinci Serie A macerasına iyi başladı. Empoli'deki ilk maçına Frosinone deplasmanında çıkan Salih, attığı jeneriklik gol ile takımına 1 puan kazandırdı. 66'da Zajc'ın yerine oyuna giren Salih, 79'da attığı golle skoru 3-3'e getirdi. Puanını 6 yükselten Empoli, Seri A'da 18. sırada.

Ayağa kalkın ve savaşın
Fenerbahçe'nin eski golcüsü Emmanuel Emenike, sarı-lacivertli oyunculara mesaj yolladı. Şu anda kulüpsüz olan 31 yaşındaki Nijeryalı, sosyal medyadan paylaştığı "Ayağa kalkın ve bu büyük kulüp için savaşın. Fenerbahçe bu şaka değil. Burada oynuyorsanız her gün savaşmaya ve kazanmaya hazır olmalısınız" mesajıyla oyuncuları uyardı.

En az bir ay uzak kalacak
Büyük umutlarla transfer edilen Mehmet Ekici bir kere daha sakatlandı. Geçen sezon ardı arkası gelmeyen sakatlıklar sebebiyle verim alınamayan Mehmet Ekici'nin, Sivas'taki resitali de kısa sürdü. Sadece 18 dakika sahada kalabilen Ekici'nin arka adalesinde yırtık olduğu ve en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Cezayirliler geri dönüyor
Sakatlıkları sebebiyle Sivas deplasmanında forma giyemeyen Slimani ve Benzia'dan iyi haber geldi. Sağlık ekibinin yoğun tedavi uyguladığı iki Cezayirli yıldızın hızla toparlandığı öğrenildi. Bir terslik olmazsa hem Slimani hem de Benzia Perşembe günü deplasmanda oynanacak Anderlecht maçında forma giyebilecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...