Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'dan Serdar Aziz açıklaması!

Düzenleyen:
Galatasaray'dan Serdar Aziz açıklaması!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın son oynadığı Bursaspor maçında sakatlanan futbolcusu Serdar Aziz'den kötü haber geldi

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başlandı.

Daha sonra gruplar hâlinde beşe iki dar alan oyunu oynandı. Antrenmanın ana bölümünde sınırlı alanda oyunsal formda taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamladı.

SCHALKE MAÇINDA YOK

Serdar Aziz’in yapılan tetkiklerinde kasık adale grubunda orta derecede zorlanma tespit edildi. Milli futbolcunun Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Schalke maçında yer alması beklenmiyor. Henry Onyekuru, Fernando Reges ve Sofiane Feghouli’nin tedavilerine devam edildi.

Galatasaray, Schalke karşılaşmasının hazırlıklarını yarın saat 16.00’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde ilk 15 dakikası medya mensuplarına açık olarak yapacağı idmanla tamamlayacak.

Karşılaşma öncesi teknik direktör Fatih Terim ve bir Galatasaraylı futbolcunun katılacağı basın toplantısı ise saat 15.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Medya Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...