HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Soğuk savaş

Düzenleyen: /
Soğuk savaş
Comolli, Cocu, Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de çift başlılık sıkıntısı yaşanıyor. Teknik direktör istediklerinin yapılmamasından rahatsız. Sportif direktör ise bildiğini okumakta kararlı…

M. Emin Uluç

Sinirlerin gergin olduğu Fenerbahçe'de puan kayıplarının devam etmesi tansiyonu biraz daha yükseltirken, teknik direktör Phillip Cocu ile sportif direktör Damien Comolli arasındaki ipler de kopma noktasında. Cocu'nun Fenerbahçe'ye gelmesini Comolli sağlamıştı. Ancak güle oynaya başlayan ilişki, Comolli'nin bildiğini okuyan tarzı yüzünden ağır hasar aldı. Verilen sözlerin tutulmadığını savunan Cocu, Comolli'nin takımla ilgili karar alırken kendisine bilgi vermemesinden de son derece rahatsız. "Kesinlikle satılmamalılar" şeklindeki raporuna rağmen Giuliano ile Josef'in gönderilmesini kabullenemeyen Hollandalı, bu oyuncuların yerinin doldurulamaması da Comolli'ye fatura ediyor. Yapılan transferlerden memnun olmayan tecrübeli teknik adamın hazmedemediği asıl durum ise kadro dışı bırakılan oyuncular.

Devre arasına kadar…
Transfer sürecinde gerilen ipler Dirar, Aatıf ve Volkan'ın Dereağzı'na gönderilmesiyle kopma noktasına geldi. Bu kararlar hakkında hiçbir fikri olmayan ve durumdan oyuncular kadro dışı bırakıldıktan sonra haberdar olan Cocu, Comolli'yle mecbur kalmadıkça konuşmuyor. Futbolcular da Comolli'ye mesafeli, ancak Fransız kendi bildiği yolda yürümeye devam ediyor. Yönetim ise kararsız kalmış durumda. Birçok yönetici, başarısızlığı Cocu'ya fatura ederken, Hollandalı ile yolların bir an önce ayrılmasından yana. Ancak Başkan Ali Koç, ekonomik şartları da düşünerek aceleci davranmak istemiyor. Koç, en azından devre arasına kadar Cocu'ya devam etmeyi planlıyor. Yine de Anderlecht, Ankaragücü, Galatasaray maçlarının skorları erken bir veda sebebi olabilir.

Cocu'yu sıkıntı bastı
Avrupa Ligi'ndeki 3. maçında Anderlecht'e misafir olacak Fenerbahçe'de Cocu yine kadro rotasyonu yapacak. UEFA'ya bildirilen 23 kişilik listeden Volkan ve Aatıf kadro dışı bırakıldığı, Mehmet Topal da operasyon geçirdiği için sarı-lacivertliler Brüksel'e 20 kişi gidecek. Hollandalının tek tesellisi Slimani ve Benzia'nın iyileşmesi, Ayew'in de oynayabilecek durumda olması. Sarı-lacivertliler, dün yaptığı çalışmayla Anderlecht maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Adım adım ilerleyeceğiz
Fenerbahçe'nin Brezilyalısı Jailson, geçtiğimiz günlerde Frey'in "3 kupayı da alacağız" iddiasının aksine tedbirli konuştu. Jailson "Avrupa'ya çok iyi başlayamadık. Çok çalışmamız ve konsantre olmamız gerekiyor. Önceliğimiz gruptan çıkmak. Maç maç ilerleyip önümüze bakacağız" dedi.

Son vuruş eksiği
Ligin en az gol atan takımlarından biri olan F.Bahçe'de problem, son vuruş beceriksizliği. Sarı-lacivertliler, geride kalan 9 haftada 100 ciddi hücum gerçekleştirdi. Ancak bunların ancak 6'sı golle sonuçlandı. F.Bahçe girdiği pozisyonları gole çevirmede yüzde 6,1'lik yüzdesi ile ligin en kötüsü durumunda.

2. Reçber dönemi
Rüştü Reçber'in oğlu Mehmet Burak Reçber G.Saray'dan Fenerbahçe'ye geçti. Galatasaray altyapısında forma giyen 11 yaşındaki Burak, sosyal medyadan Fenerbahçe lehine paylaşımlar yapınca sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekmişti. Gönlündeki formayı sırtına geçiren Burak, orta saha ve forvet oynuyor.

Valbuena hesabı
Fenerbahçe'nin problemli yıldızı Mathieu Valbuena'nın mukavelesinde özel bir madde olduğu öğrenildi. Fransız yıldız, 25 maçta forma giymesi hâlinde sözleşmesi otomatik olarak bir yıl uzayacak. Bu sezon sadece 6 karşılaşmada görev alan Valbuena'nın bu performansıyla hedefine ulaşması zor görünüyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...