HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Trabzon panikatak!

Düzenleyen: /
Trabzon panikatak!
Trabzonspor, Haber

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer zirveye yanaşmak için mutlak kazanmak isteğiyle çıktığı maçta acemiler mangası gibiydi... Maç boyunca panik halde saldırmaya çalışan Karaman’ın takımı Rodallega’nın direği döven topu dışında pozisyon bile bulamadı...

ÖMER ÇETİN ENGİN

Trabzon uzun yıllardır hasret kaldığı zirveye yanaşma fırsatını önünde bulmuştu maç öncesi. Ligin dibindeki Erzurum’u yenmek demek, averajla 4.’lüğe yükselmek, lider G.Saray’la puan farkını üçe indirmek, kısacası bütün gücüyle şampiyonluk yarışına girmek anlamına geliyordu. Ligin 9. haftası olmuş, fiziksel doneler yerini bulmuştu zaten. Böylesi bir maça ön planda olması gereken mental hazırlık iyi geçmemiş olacak ki bordo-mavili futbolcular ‘sakar futboldan’ örneklerle girdi karşılaşmaya. Öldürücü olması gereken son pasların sekmesi, takım arkadaşın yerine rakibe atılan toplar, yenilen ataklarda yer tutma hataları derken 6’da golü geldi Erzurum’un. Özer’in usta işi aşırtması VAR’a takılmasa (atak başlangıcı Emrah Başsan ofsayt-VAR hakemi Cüneyt Çakır) misafir ekip öne geçmişti bile. Maestro Sosa’yı yeteri kadar meşin yuvarlakla buluşturamayan Trabzon, topu topu Rodallega’nın bir kafa vuruşunun direği bulmasıyla bitirdi ilk yarıyı. Erzurum ise Egemen, Emrah ve Sunu’nun denemelerinde Onur’u buldu karşısında.

Pozisyon fakiri maç
İkinci yarıda da görüntü aynıyda sahada. Karaman’ın takımı istediği oyunu oturtamadı bir türlü. İbrahim Akdağ’’ın Rodallega’ya darbesine önce penaltı çalan hakem Bülent Yıldırım VAR uyarısıyla kararını iptal etti. İkinci yarının son 30 dakikasında iyiden iyiye birinci bölgesine gömülen Erzurum, Trabzon’un çift forvetine (Burak-Rodallega) alan bırakmadı. Gerçi maç boyunca tek efektif atak geliştiremeyen, panik doldur boşaltlarla gol arayan bir Trabzon vardı karşılarında. Bitime yakın Rodallega’nın altı pas üstünden yaptığı kafa vuruşundan başka adrenalin yükselten bir pozisyon yoktu notlarımız arasında. Sonuçta Karadeniz ekibi çok arayacağı iki puandan oldu Erzurum karşısında. Bir de zirveye yanaşma moralinden elbette...

Üç puanı kaçırdık
Erzurumspor’un çalıştırıcısı Mehmet Özdilek, “Maç öncesi Trabzon’da bir puana ‘evet’ dersiniz. Oyunun gidişatına bakıldığında ise 3 puan olmamasına üzüldük. Bu ligde kolay kaybetmeyen ama kazanma alışkanlığı olan takım görüntüsünde olacağız” dedi.

 

Maça koştular
Trabzonsporlu taraftarlar dün takımlarını yalnız bırakmadı. Hafta içerisinde kulüpten yapılan maça davet çağrılarına kayıtsız kalmayan bordo-mavili taraftarlar, stadın önemli bölümünü doldurarak üst sıraları hedefleyen takımlarına destek oldu ama yetmedi.

Bize yakışmıyor
Trabzonspor’un teknik patronu Ünal Karaman maçın ardından, “Bir kez daha söylüyorum, daha fazla özveri, samimiyet ve gayret göstermesi gereken bir kadromuz var” derken, “Taraftarımız desteğe geldi. Ekran başında da mutlaka bizi dua ederek izleyen taraftarlarımız var. Takımda zaman zaman dalgalanmalar oluyor. Bu bizi üzüyor ama şu bir gerçek ki her takım mücadele ediyor, puan istiyor. Sezon başından beri birçok problemi aştık ama bu tarz dalgalanmaları ben takımıma yakıştıramıyorum” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...