Belgelerle itiraz

Düzenleyen:
Belgelerle itiraz

SPOR Haberleri

PFDK kararları sonrası olağanüstü toplanan yönetim, cezalara itiraz için izlenecek yolu masaya yatırdı. Oyuncular için ‘tahrik’ unsurunu ön plana alan sarı-kırmızılılar, Terim için de Güneş’i örnek gösterdi. Üç oyuncu için karar bugün verilecek

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylarla alakalı PFDK’nın verdiği ceza kararları üzerine dün Tahkim Kuruluna başvurusunu yaptı. Disiplin Kurulu Galatasaray cephesinde Hasan Şaş’a 8, Fatih Terim’e 7, Ryan Donk’a 6, Badou Ndiaye’ye 5, Garry Rodrigues’e 3 maç ceza kesmişti. Kurula sevk edilen isimlerden Mariano ise para cezası almıştı. PFDK’nın kararları sonrasında olağanüstü toplanan yönetim, cezalara itiraz için izlenecek yolu masaya yatırdı. Sarı-kırmızılılar oyuncular için yapılacak itirazda ‘tahrik’ unsurunu ön plana alırken, Fatih Terim için Şenol Güneş’i örnek gösterecek. Geçtiğimiz sezonun başında oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçında Güneş hakeme açıkça küfretmesine rağmen 1 maçla cezalandırılmıştı. 

Gerekçeli karar açıklanacak

Fatih Terim’in hakeme küfretmediğini belirten sarı-kırmızılılar sözlerinin de ‘hakarete’ sokulmasının kabul edilemeyeceğini savunuyor. Sarı-kırmızılılar Tahkim Kurulundan Terim’in 7 maçlık cezasında ciddi bir indirim bekliyor. Bu arada PDFK, Fatih Terim ile Başkan Mustafa Cengiz’in, Schalke maçından önce sarf ettiği sözler için yapılan sevk işlemini ise daha sonra gündemine alacak. PFDK kararlarının ardından sert bir açıklama yapmaya hazırlanan sarı-kırmızılı yönetim, bunun yangını daha da alevlendireceğini düşünerek bu eylemden vazgeçti. Tahkim Kurulu, Donk ve Rodrigues için yapılan başvuruyu bugün görüşecek. Sarı-kırmızılı kulüp, teknik direktör Fatih Terim ve diğer oyuncularla ilgili itirazını ise önümüzdeki hafta (7 gün içinde) yapacak.

Belgelerle itiraz

Torunuyla stres attı

PDFK’dan 7 maç ceza alan Fatih Terim, torunuyla stres attı. Minik Nil Fulya’nın ikinci yaş gününde çekilen fotoğrafı paylaşan Buse Terim, babasına sosyal medyada gösterilen tepkilere bu fotoyla karşılık verdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...