Ve hayata döndü!

Düzenleyen:
Ve hayata döndü!

SPOR Haberleri

Derbi cezalarıyla eksilen, hocası tribüne gönderilen, Şampiyonlar Ligi’nde Schalke’ye yenilip iyice morali bozulan Aslan, Henry Onyekuru (2) ve Ömer Bayram’ın golleriyle Süper Lig’de 3 maç sonra kazandı

UĞUR AKTAN

Geçtiğimiz hafta evinde oynadığı Fenerbahçe derbisinden ağır hasarlı çıkan, hafta içinde oynadığı Schalke deplasmanından da yenilgiyle ayrılan Galatasaray, birçok eksikle oynadığı maçta Kayserispor’u 3-0 yendi. Cezalı ve sakat futbolcuların yokluğuna teknik direktör Fatih Terim’in aldığı ceza da eklenince Kayseri’de bambaşka bir kimlikle oynayan sarı-kırmızılı takım maça eksiklerin de etkisiyle üçlü savunmayla başladı. Zorlu 90 dakikada Galatasaray’ı öne geçiren gol 18. dakikada geldi. Sağ kanatta topla buluşan Feghouli’nin şutu kaleci Muammer’den sekerken, pozisyonu iyi takip eden Onyekuru ilk yarının skorunu belirleyen isim oldu: 1-0. 

Beklerin ortaklığı

55’te ikinci gole çok yaklaştı Aslan. Mariano’nun pasında topla buluşan Sinan kalecinin önde olduğunu görünce aşırtmayı denedi ancak olmadı. 60’ta Mensah’ın sağ çaprazdan çektiği etkili frikikte Muslera gole izin vermedi. 62’de Şamil’in sert şutunda Uruguaylı kaleci bir kez daha kalesini gole kapadı. Kayserispor’un oyun direncini kıran gol ise yine Onyekuru’dan geldi. 74’te attığı golle farkı ikiye çıkartan Nijeryalı oyuncu Süper Lig’deki gol sayısını da dörde yükseltti. Kayserispor’de Tiago Lopes 83’te çift sarıdan atılırken, 88’de Ömer Bayram son sözü söyledi. Sağ bek Mariano’nun yaptığı ortayı arka direkte tamamlayan başarılı sol bek yeni takımıyla ilk golüne imza attı: 3-0.

Herkes rahatladı

 

Eksik çoktu, Fatih Terim yoktu ve moraller de bozuktu ama galibiyet az da olsa moralleri düzeltti

 

Galatasaray deyim yerindeyse Kayseri deplasmanında yaraları sardı ve lige tutundu. Hocası Fatih Terim’den ve önemli yıldızlarından yoksuk sarı-kırmızılı takım kulübeden destek şansının da fazla olmadığı ve sezonu forvetsiz götürdüğü ortamda Kayseri deplasmanında fobisini de yendi, kendine de geldi. Yönetiminden cezalı teknik ekibe ve oyunculara kadar herkes derin bir nefes aldı. Yaralı Aslan bu haliyle de yarıştan kopmadığını haykırdı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...