HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bavulunu topladı!

Düzenleyen: /
Bavulunu topladı!
Larin, Larin Beşiktaş, Haber

SPOR Haberleri

Bir türlü istenen performansı gösteremeyen ve ligde henüz golü olmayan Kanadalı oyuncu devre arasında ya kiralanacak ya da satılacak.

MURAD TAMER

Cenk Tosun’un Everton’a gitmesinden sonra geçtiğimiz sezonun devre arasında Atiba Hutchinson’un tavsiyesiyle transfer edilen Cyle Larin’in Beşiktaş macerası sona eriyor. Bu sezon bulduğu şansları iyi değerlendiremeyen 23 yaşındaki Kanadalı oyuncunun gönderilmesine karar verildi. Yıllık 1,6 milyon avro kazanan ancak takıma hiç katkı sağlayamayan Larin, ara transfer döneminde elden çıkarılacak. Teknik Direktör Şenol Güneş’in de sık sık şans verdiği oyuncusundan artık ümidinin kalmadığı ve yönetime verdiği raporda gönderilmesini istediği öğrenildi.

DÖNMEK İSTİYOR
Ancak Kanadalı suskun golcü için ne yurt içinden ne de yurt dışından bir teklif gelmemesi yönetimi düşündürüyor. Sezon başında Hollanda’nın Vitesse kulübü Larin için devreye girmiş ancak o dönem Güneş’in kararıyla Kanadalı oyuncu takımda kalmıştı. Yönetimin önümüzdeki günlerde genç oyuncunun menajeriyle bir araya gelerek bir toplantı yapması bekleniyor. Öte yandan oldukça mutsuz olan Larin’in geri dönmek istediği eski takımı Orlando City ile görüşme hâlinde olduğu da gelen bilgiler arasında.

ŞENOL GÜNEŞ ÇOK MEMNUN
Son oynanan Alanyaspor maçında attığı harika aşırtma golü birkaç santimetreyle ofsayta takılan Güven Yalçın takımın as golcüsü olma yolunda ilerliyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’in de performansını çok beğendiği 19 yaşındaki oyuncunun perşembe günkü Malmö maçına ilk 11’de başlaması bekleniyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...