HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Hollandalı servete mâl oldu

Düzenleyen: /
Hollandalı servete mâl oldu
Cocu, Haber

SPOR Haberleri

Göreve geldiğinden beri ekonomik sıkıntılardan bahseden Fenerbahçe Yönetimi’nin Cocu hamlesi sarı-lacivertlilere pahalıya patladı.

Cocu’yu PSV’den koparmak için Hollanda ekibine 2 milyon avro fesih bedeli ödeyen Fenerbahçe, evinde 500 bin avro kazanan hocaya yıllık 2,1 milyon avro maaş bağladı. Cocu alacağı tazminat da hesap edildiğinde Fenerbahçe’ye yaklaşık 5 milyon avroya mâl oldu.

EN KÖTÜLER ARASINDA
Fenerbahçe, Cocu'nun takımın başında yer aldığı 4 ay içinde 15 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmaların sadece 3'ünü kazanabilirken, 7 mağlubiyet ve 5 beraberlik aldı. Süper Lig'de düşme potasının sadece bir puan üstünde 15. sırada iken görevden alınan Cocu, %20 galibiyet yüzdesiyle son dönemlerin en başarısız teknik direktörlerden biri oldu. Sarı-lacivertliler, Hollandalı hoca ile 13 gol atarken kalesinde 21 gol gördü, attığından 8 gol fazla yedi..

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...