HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İzmir'de gol sesi çıkmadı (Göztepe 0-0 Bursaspor)

Düzenleyen: /
İzmir'de gol sesi çıkmadı (Göztepe 0-0 Bursaspor)
Göztepe Bursaspor Özeti İzle, Göztepe Bursaspor Kaç Kaç Bitti, Göztepe Bursa Kaç Kaç, Göztepe Bursaspor Hangi Kanalda, Göztepe Bursaspor Bein Sports, , Haber

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun 16. hafta ilk maçında Göztepe sahasında Bursaspor ile karşılaştı. Ligin 11. ve 12. sırasında bulunan iki ekibin mücadelesinden gol sesi çıkmadı.

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun 16. hafta açılış maçında Göztepe sahasında Bursaspor ile karşı karşıya geldi. İzmir Bornova Stadı'nda oynanan mücadeleyi hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetti. Karşılaşma 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı. Bu maç öncesi ligde Göztepe 18 puanla 12. sırada bulunurken, Bursaspor ise 19 puanla 11. sırada yer alıyordu. Böylelikle Göztepe 19, Bursaspor ise 20 puana çıkmış oldu.

Spor Toto Süper Lig'de son haftalarda düşüşe geçen ve teknik direktör Bayram Bektaş'la yollarını ayıran Göztepe'de başa geçen deneyimli çalıştırıcı Kemal Özdeş, Bursaspor maçıyla ilk kez takımının başında sahaya çıktı. Göztepeli futbolseverler karşılaşma öncesi Kemal Özdeş'e sevgi gösterilerinde bulundu. Sezona Kasımpaşa'da başlayan Kemal Özdeş, 7'nci haftada görevinden ayrıldı. Göztepe'de Bursaspor sınavı öncesi sağ bek Gassama'nın son idmanda sakatlandığı öğrenildi.

Özdeş, Gassama'nın yokluğunda defansı sağına orta saha oyuncusu Alpaslan'ı monte etti. İzmir ekibinde sakatlıkları süren sol bek Traore ve stoper Hakan'ın yanı sıra kart cezalısı savunma oyuncusu Kadu da forma giyemedi.

UMUT NAYİR ESKİ TAKIMINA RAKİP OLDU

Bursaspor'un golcüsü Umut Nayir eski takımına rakip oldu. Göztepe'de 2016-2017 sezonunda forma giyen ve İzmir ekibiyle Süper Lig'e yükselme sevinci yaşayan Umut'a sarı kırmızılı taraftarlar oldukça ilgi gösterdi.

Göztepe ve Bursasporlu futbolseverler geçen sezon olduğu gibi müsabakayı birlikte izledi. Kol kola tribünlerde yer alan iki takım seyircileri centilmenlik örneği sergiledi. Göztepe ve Bursasporlu futbolcular, Türk Kızılayı İzmir Şubesi ile ortaklaşa yapılan “Bir Atkı, Bir Oyuncak” kampanyasına destek verdi. Göztepe armasının yer aldığı atkı, bere, eldiven ve oyuncak gibi ürünler köy okullarında okuyan ihtiyaç sahiplerine gönderilmek üzere stantlara konuldu. Taraftarlar da yanlarında getirdikleri ürünleri stantlara bırakıp kampanyaya katkıda bulundu.

MAÇTAN DAKİKALAR

9. dakikada Latovlevici'nin pasıyla ceza alanı içinde topla buluşan Saivet'in kaleye göndermek istediği topu kaleci Beto uzaklaştırdı.
26. dakikada Saivet'in ceza alanı dışından attığı şutta, kaleci Beto topu kontrol etti.
28. dakikada sol kanattan Halil'in yaptığı ortada, savunma oyuncularının uzaklaştırmak istediği topla buluşan Castro'nun ceza sahası dışından attığı şutta meşin yuvarlak üstten auta gitti.
37. dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Lima'nın şutunda, kaleci Beto topu kornere çeldi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...