Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

SOSA-OLCAY devrede

Düzenleyen:
SOSA-OLCAY devrede

SPOR Haberleri

Trabzonspor’da iki yıldız, altyapıdan gelen gençlere ve yeni oyunculara yarın İstanbul’da kendilerini nasıl bir atmosferin beklediğini anlatıyor

Son üç maçını kazanan ve bu sezon ilk defa böyle bir başarı elde eden Trabzonspor’un havası güzel. Yarınki rakip ise Şenol Güneş’in çalıştırdığı ve Avrupa’dan elendiği için moralsiz olan Beşiktaş. Her maça özel çalışan ve rakibe göre taktikler belirleyen teknik direktör Ünal Karaman bu defa takım içinden yardım aldı. Sebebi ise takımda bazı isimlerin ilk kez Vodafone Park gibi baskılı bir atmosferle karşılaşacak olmaları. Karaman, bir dönem Beşiktaş forması giyen Jose Sosa ve Olcay Şahan’ı gençleri ve yeni transferleri bilgilendirmeleri konusunda görevlendirdi. İki isim de taraftarın sahaya etkisini anlatıp bir takım telkinlerde bulundu. 
> Üç isme dikkat!
Karaman da yakından tanıdığı Şenol Güneş’e karşı puan ve puanlar almak için hazırlıklar yaptı. Güneş’in hücum futboluna karşı bir takım önlemler de alan Karaman’ın savunma oyunundan ziyade önde basan ve hızlı ataklarla sonuca gitmeyi planladığı öğrenildi. Jose Sosa’nın duran topları ve defansın arkasına atacağı paslar ile birlikte Yusuf Yazıcı’nın uzaktan şutları, Abdülkadir Ömür’ün de ferdî çabaları Ünal Hoca’nın üzerinde durduğu ağırlıklı konular. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...