HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Başakşehir - Galatasaray maçı skor kaç kaç bitti (Başakşehir - GS golleri ve özeti)

Düzenleyen: /
Başakşehir  -  Galatasaray maçı skor kaç kaç bitti  (Başakşehir - GS golleri ve özeti)
Başakşehir Galasaray Canlı İzle, Başakşehir Galatasaray Şifresiz Canlı İzle, Başakşehir Galatasaray Beinsport Canlı İzle, Başakşehir Galatasaray Lig Tv Canlı İzle, Haber

SPOR Haberleri

Başakşehir Galatasaray maçı skor kaç kaç bitti? Başakşehir Galatasaray maçı golleri ve geniş özeti siz değerli okurlarımız için bu haberde. Başakşehir Galatasaray maçına dair son dakika gelişmeleri... Galatasaray, Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda lider Başakşehir'e konuk oldu. Başakşehir Galatasaray maçı tüm detayları haberimizde mevcut.

Başakşehir Galatasaray maçı golleri ve geniş özeti bun haberde derlendi. Peki Başakşehir Galatasaray maçı skor kaç kaç bitti? İşte son dakika gelişmeleri... Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray, Medipol Başakşehir'in konuğuydu. Mücadele 1-1'lik eşitlikle son buldu. Ev sahibi takım 18. dakikada İrfan Can Kahveci'nin golüyle 1-0 öne geçti. Galatasaray bu gole 30. dakikada Eren Derdiyok'un penaltısıyla cevap verdi. Medipol Başakşehir 34 puanla liderliğini korudu. Galatasaray ise 26 puana yükseldi. Sarı-kırmızılılarda Garry Rodrigues 46. dakikada sakatlık yaşayarak yerini Selçuk İnan'a bıraktı. Başakşehir'de Emre Belözoğlu ve Epureanu, Alanyaspor maçı için cezalı duruma düştü. Galatasaray devre arasının son mücadelesini evinde Sivasspor ile yapacak.

Başakşehir - GS golleri ve özet​i
Başakşehir  -  Galatasaray maçı skor kaç kaç bitti  (Başakşehir - GS golleri ve özeti)
Galatasaray ligde 4 maçtır 3 puan alamıyor
Galatasaray, Başakşehir beraberliği ile birlikte Süper Lig’de son 4 maçta da 3 puan alamadı. 
Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Galatasaray, deplasmanda mücadele ettiği Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-kırmızılılar, bu maçtan önce ligde oynadığı 3 müsabakada da galibiyet elde edememişti. Ligde en son 12. haftada Kayserispor’u mağlup eden Aslan, daha sonra oynadığı 4 maçta 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Galatasaray, Konyaspor, Çaykur Rizespor ve Başakşehir ile berabere kalırken, Beşiktaş’a yenildi. 
Başakşehir  -  Galatasaray maçı skor kaç kaç bitti  (Başakşehir - GS golleri ve özeti)

Epureanu cezalı duruma düştü
Medipol Başakşehir'in başarılı stoperi Alexandru Epureanu, Galatasaray karşısında gördüğü sarı kartla gelecek hafta turuncu-lacivertlilerin deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçta cezalı duruma düştü. Turuncu-lacivertlilerin tecrübeli savunmacısı Alexandru Epureanu, 74. dakikada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. 4 sarı karta ulaşan Moldovalı, gelecek hafta takımının deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek. 

Emre ve Da Costa da gelecek hafta yok 
Başakşehir'de önümüzdeki hafta Alanya deplasmanında Epureanu'nun yanı sıra Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor maçında kırmızı kart gören ve 3 maç men cezası alan Da Costa ile Galatasaray karşılaşmasında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Emre Belözoğlu da yer alamayacak. 


MAÇTAN DAKİKALAR
M.S.MAÇ BİTTİ! Başakşehir ile Galatasaray 1-1 berabere kaldı.
93'Başakşehir'de Mossoro yerini Soner'e bıraktı.
89'Mücadelenin sonuna en az 3 dakika ilave edildi.
88'Başakşehir ceza alanında topu alan Fernando'nun geriye çıkardığı topu Feghouli ortaladı, arka direkte bomboş kalan Onyekuru'nun gelişine şutunda top kaleci Mert'te kaldı.
87'Ani gelişen Başakşehir atağında Visca'nın sağ kanattan içeri çevirdiği topa kale alanı içindeki Adebayor ve Elia dokunmayı başaramadı.
86'Başakşehir son bölümde tüm hatlarıyla baskı kuruyor. Galatasaray tamamen savunmada.
85'Galatasaray ani atağını faulle durduran Caicara sarı kart gördü.
83'Galatasaray'da Eren Derdiyok yerini Linnes'e bıraktı.
82'NET FIRSAT! Köşe vuruşu sonrası içeri ortalanan topta kafalardan seken topa İrfan Can bomboş durumda vurdu, üstten aut...
81'Caicara'nın ceza alanı ön çizgisinden şutunu Muslera çeldi. Devamında Elia'ya şut imkanı tanımayan savunma topu kornere yolladı.
80'TEHLİKE! Derinlemesine bir pasla sağ kanattan bir anda savunma arkasına sarkan Mossoro'nun sert şutunda top savunmaya çarpıp kornere çıktı.
79'Maçta son 10 dakikaya giriliyor. 1-1'lik eşitlik sürerken heyecan da giderek artıyor.
77'SELÇUK VURDU! Kaleyi cepheden gören noktadan kazanılan serbest vuruşta Selçuk kaleyi denedi, Mert zorlanmadan topu kontrol etti.
76'Yayın gerisinde topu alan Feghouli sola doğru topla ilerlerken Elia'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Galatasaray oldukça tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı.
74'Feghouli'nin tedavisi saha içerisinde gerçekleştiriliyor.
74'Rakip yarı alandan hızla atağa çıkan Feghouli'yi faulle durduran Epureanu sarı kart gördü.
72'Başakşehir ön alanda baskı kuruyor. Galatasaray kendi yarı alanından çıkmakta zorlanıyor.
70'KAÇTI! Sağ kanattan gelişen Başakşehir atağında Visca'nın ortaladığı topa arka direkte Elia gelişine vurdu, top üstten auta çıktı.
69'Maçta son 20 dakikaya 1-1'lik eşitlikle giriliyor.
68'Başakşehir iki değişikliği ardından hücum hattında çok adamla yer almaya başladı.
67'Başakşehir'de Rijad Bajic yerini Emmanuel Adebayor'a bıraktı.
67'Başakşehir'de Napoleoni yerini Elia'ya bıraktı.
65'Başakşehir kontrolü yeniden eline aldı. Galatasaray kendi yarı alanından çıkmakta zorlanıyor.
64'Galatasaray'ın çıkarken kaptırdığı top sonrası Visca ceza alanı dışından sert vurdu, kaleci Muslera yattı ve topu aldı.
63'Misafir takım tribününü dolduran Galatasaraylı taraftarlar bu anlarda büyük bir coşkuyla takımlarını destekliyor.
63'Tempo bu anlarda bir hayli düştü. 
61'Maçın son yarım saatlik dilimine 1-1'lik eşitlikle giriliyor.
60'KAÇTI! Napoleoni'nin sol kanattan taşıdığı topu kale alanı içinde Bajic gelişine kaleye yolladı ancak Muslera bu pozisyonda zorlanmadı.
58'Onyekuru rakip yarı alanın ilk metrelerinde kaptığı topu ceza alanına gönderdi, Eren'den önce kaleci Mert çıktı ve topu aldı.
57'Tempo bu anlarda yeniden düşmeye başladı. 
55'Eren Derdiyok rakip kendi yarı alanının ilk metrelerinde girdiği ikili mücadele sonrası yerde kaldı. Onun tedavisi nedeniyle oyun bir süre durakladı.
53'İkinci yarı ilk yarıya oranla daha hareketli başladı. İki takım da özellikle kanat akınlarıyla tehlikeler oluşturmaya çalışıyor.
52'Galatasaray yine sol kanattan geldi. Onyekuru'nun pasıyla ceza alanı ön çizgisinde topu almak isteyen Feghouli yerde kaldı. Penaltı beklentileri karşılık bulmadı.
51'Galatasaray'da Fernando ceza alanı dışından şutunu çekti, top çerçeveyi bulmadı. 
50'Galatasaray bu anlarda rakip yarı alanda daha fazla görünüyor. 
49'Galatasaray çok adamla etkili geldi. Ndiaye'den pası alan Onyekuru bekletmeden pasını içeri çıkardı, Eren Derdiyok boş durumda vuruşunu yapmak yerine topu çekmek isteyince savunma araya girdi.
47'Başakşehir ikinci yarıya daha etkili başladı. Top daha çok ev sahibi ekibin kontrolünde.
46'Galatasaray atağında rakibini faulle durdurmak isteyen Mahmut Tekdemir, avantaja bırakılan pozisyon bittikten sonra sarı kart gördü.
46'Galatasaray'da adalesinde bir sorun olan Garry Rodrigues ikinci yarı başlarken yerini Selçuk İnan'a bıraktı.
45'Başakşehir'de ikinci yarı başladı.

D.A.İlk yarı sona erdi! Takımlar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gidiyor.
47'Visca'nın kullandığı serbest vuruşta top barajdaki Serdar Aziz'in yüzüne sert bir şekilde çarptı. Sağlık görevlileri hemen sahaya davet edildi.
46'Bu arada ilk yarının sonuna en az 5 dakika ilave edildi.
46'Emre'yle tartışan Fernando da sarı kart gören isim oldu.
45'Rakip yarı alanda Fernando'yla tartışan Emre Belözoğlu sarı kart gördü.
43'Başakşehir ön alanda baskı kuruyor. Galatasaray ani ataklarla çıkmaya çalışıyor.
41'Visca sağ kanattan bindirdi. Ortasında kaleye paralel giden topu Bajic kaleye yollamak istedi ancak öncesinde yardımcı hakem topun oyun alanı dışından geldiğini belirtti.
39'Galatasaray çok adamla etkili geldi. Onyekuru'nun pasıyla Feghouli ceza alanı içindeki Rodrigues'i düşündü ancak Rodrigues'i kontrol edemediği top kaleci Mert'te kaldı.
37'Galatasaray şimdi yeniden kontrollü oyuna döndü. Sarı-kırmızılılar çok adamla savunmaya çekildi. Topun kontrolü Başakşehir'de.
35'Başakşehir şimdi yeniden kontrolü eline alarak üstünlük golünü bulmaya çalışıyor. 
33'Eren Derdiyok, ligin ilk haftasındaki Ankaragücü maçından beri (10 Ağustos) ligdeki ilk deplasman golünü attı.
31'YAN AĞLARDA! Başakşehir'in sağ kanattan, ceza alanının hemen dışından kazandığı serbest vuruşta Emre Belözoğlu doğrudan kaleyi denedi. Top yan ağlarda kaldı.
31'Sağ kanattan ceza alanına sokulmak isteyen Caicara'yı çekerek düşüren Serdar Aziz sarı kart gördü.
30'GOL Eren Derdiyok kalecinin soluna doğru yerden sert vurdu, Mert köşeyi tuttursa da topu çıkaramadı: 1-1
29'VAR İNCELEMESİ! VAR hakemleri pozisyonu yaklaşık 1 dakika boyunca inceledi ve penaltının kullanılmasını istedi.
27'PENALTI! Galatasaray atağında sağ kanattan Feghouli'nin ortaladığı top savunmadan sekti. Arka direkte topa hareketlenen Badou Ndiaye, kalesini terk eden Mert'in müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi.
25'Galatasaray kalesinde gördüğü golün ardından çok adamla Başakşehir kalesine yüklenmeye çalışıyor.
24'BİR VURUŞ! Sağ kanattan ceza alanına sokulan Onyekuru son çizgiye inmeden sert vurdu, kaleci Mert direk dibinde topu çıkardı.
23'Başakşehir - Galatasaray maçında kaleyi bulan ilk şut GOL oldu.
21'SERT TOP! Ayağa paslarla çıkan Başakşehir'de Visca sağ çaprazdan, ceza alanı dışından çok sert vurdu. 
20'Mücadelenin ilk 20 dakikası Başakşehir'in üstünlüğüyle geçiliyor.
19'GOL sonrası bir süre VAR incelemesi gerçekleştirildi ancak herhangi bir ihlal bulunamayınca GOL geçerlilik kazandı.
19'İrfan Can Kahveci bu sezon ligdeki üçüncü golünü kaydetti. 
18'GOL Yayın gerisinde topu alan İrfan Can soluna çekti ve önünü boşaltıp vuruşunu yaptı, Serdar Aziz'in sırtını sıyıran top kaleci Muslera'yı da yanıltıp ağlara gitti: 1-0
18'Asist Stefano Napoleoni
16'Başakşehir üst üste kazandığı köşe vuruşlarında etkili olamadı. 
15'Bir korner daha... Visca sol çaprazdan kaleyi denedi, defansa çarpan top kornere çıktı.
13'Ev sahibi ekip sol kanattan gelmeye devam ediyor. Bu bölümde Galatasaray savunması bir nebze zorlanıyor.
12'Başakşehir bir kez daha sol kanattan geldi. Defanstan seken topu Visca kaleye yolladı, top Muslera'da kaldı.
11'Ani gelişen Başakşehir atağında sol kanattan yapılan ortaya ön direkte Visca hareketlendi, onun vuruşunda savunmaya çarpan top kornere çıktı.
10'Galatasaray çok adamla rakip yarı alana yerleşti ancak Başakşehir savunması çok iyi kapanıyor.
9'Mücadelenin ilk 10 dakikası golsüz eşitlikle geçiliyor.
8'Top oyun alanında çok fazla kalmıyor. Bu nedenle tempo bir türlü istenen seviyeye gelmiyor.
7'Visca sağ kanatta buluştuğu topu içeri yolladı, Muslera çıktı ve kontrol etti.
6'İlk bölümde tempo oldukça düşük. İki takım da kontrolü elden bırakmıyor.
5'Galatasaray savunmada yaptığı hazırlık paslarıyla topu rakip yarı alana taşımaya çalışıyor.
4'Onyekuru sol kanattan taşıdığı topu Eren'e kazandırmak istedi, Başakşehir savunması araya girdi.
3'Başakşehir'de Mossoro kısa süreli bir sakatlık yaşıyor, onun tedavisi nedeniyle oyun kısa süreli duraklıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...