Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avustralya Açık’ta Nadal, set vermeden finalde

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Avustralya Açık’ta Nadal, set vermeden finalde

SPOR Haberleri  / İHA

Avustralya Açık 2019’da mücadele eden 2 numaralı seri başı İspanyol tenisçi Rafael Nadal, yarı final maçında karşılaştığı Yunan Stefanos Tsitsipas’ı 3-0 mağlup ederek, tek erkeklerde finale çıkan ilk oyuncu oldu.

Sezonun ilk Grand Slam turnuvası Avustralya Açık 2019’da heyecan tek erkeklerde oynanan yarı final mücadelesiyle devam etti. Yarı finalde İspanyol tenisçi Rafael Nadal, Rod Laver Arena’da karşılaştığı Yunan tenisçi Stefanos Tistsipas’ı 2-6, 4-6, 0-6’lık setlerle 3-0 mağlup etti ve tek erkekler kategorisinde finale çıkan ilk isim oldu. Daha önce Avustralya Açık’ta 3 kez final oynayan ve bir kez de kupayı kaldıran 32 yaşındaki tenisçi, 2019’un ilk Grand Slam turnuvasında da finale çıkan isim olmayı başardı. Avustralya Açık’ta tek erkekler finalinde Nadal’ın rakibi Djokovic- Pouille maçının galibi olacak

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...