Avrupa da hüsran olmasın!

Düzenleyen:
Avrupa da hüsran olmasın!

SPOR Haberleri

Lige ve kupaya havlu atan sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında bu gece Zenit karşısında avantaj arayacak

Bu sezon büyük hayal kırıklıkları yaşayan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında bu gece Rusya’nın Zenit takımıyla karşılaşacak. Ülker Stadı’nda saat 20.55’te başlayacak karşılaşmayı Fransız hakem Ruddy Buquet yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1’den canlı yayımlanacak. Lige erken havlu atan, kupada da Hatay’a elenen Fenerbahçe, Avrupa’da yoluna devam etmek için avantajlı bir skor almaya çalışacak. Zenit, Rusya’da lige verilen ara sebebiyle iki aydır resmî maç oynamıyor. Rus ekibi son resmî maçını UEFA Avrupa Ligi’nde 13 Aralık’ta oynamıştı.  

MAĞLUBİYETİ FAZLA
Avrupa’da 229. randevu

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında yarın Rusya’nın Zenit takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, uluslararası alanda 229. defa boy gösterecek. Fenerbahçe, Avrupa kupalarında geride kalan 228 maçta 83 galibiyet, 48 beraberlik ve 97 yenilgi yaşadı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...