Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Akbatı Koşusu için geri sayım başladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Akbatı Koşusu için geri sayım başladı

SPOR Haberleri  / İHA

24 Mart pazar günü Akbatı AVM’de gerçekleşecek olan Akbatı Koşusu’nda kayıt gelirleri ile Tohum Otizm Vakfı destekleniyor.

Ziyaretçilerine özgün deneyimler sunmayı hedefleyen Akbatı AVM, 24 Mart pazar günü hem yakın bölgede koşuyla ilgilenenleri hem de koşuya gönül vermiş tüm misafirlerini ağırlayacak. Yapılan duyuruya göre; bu yıl ikincisi düzenlenecek olan koşunun gelirleri ile Tohum Otizm Vakfı desteklenecek. Koşu saat 10.00-12.00 saatleri arasında Esenyurt/Bahçeşehir’de, tüm misafirlerini ağırlayacak. Ünlü sunucu Ebru Akel ve sporcu Gökçen Arıkan da Akbatı Koşusu’nda iyilik için koşacak. 

Koşuda üç farklı parkur olacak, yetişkinler için 10km ve 5km parkurlarında yol koşusu ve 4-12 yaş kategorisinde minik sporseverler için kısa mesafeli Çocuk Koşusu. Koşunun ardından gerçekleşecek ödül töreninde tatilden, teknolojik ürünlere, spordan, eğlenceye farklı kategorilerde ödüller sahiplerini bulacak. Misafirler, Festival Park alanında devam edecek Big Jump (atlama kulesi), bungee trambolin gibi heyecan dolu parkurlarda keyifli bir gün geçirirken saat 12.30’da sahne alacak Geveze ve Orkestra Fazla Mesai konseri olacak. Koşuya kayıt için son gün 20 Mart Çarşamba.  

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...