Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cengiz devrildi!

Cengiz devrildi!

SPOR Haberleri

Dün 2011'deki Mali Genel Kurulu (Adnan Polat dönemi) andıran bir tablo yaşandı. Başkan Mustafa Cengiz ve yönetiminin ikinci dönemi mali açıdan ibra edilirken idari bakımdan edilmedi. Kulüp bir ay içinde seçim kararı alacak.

BURHAN CAN TERZİ

Tarihler Mart 2011'i gösterdiğinde G.Saray'da tarihî bir Mali Genel Kurul yapılmış ve dönemin başkanı Adnan Polat idari açıdan ibra edilmeyerek şoku yaşamıştı. O dönemde seçime gidilmiş ve Polat başkanlıktan düşmüştü. Dün de benzeri bir kurul yapıldı ve bu defa Başkan Mustafa Cengiz şoku yaşadı. Aslında kurulda her şey normal başlamıştı. Saatler 16.00'yı gösterdiğinde kürsüye gelen Sedat Doğan'ın konuşması gerginliğin fitilini ateşledi. Doğan, 149. dönem lise mezunlarının sahte imza sebebiyle kulübe üye yapılmaması konusuna büyük tepki göstererek yönetime hesap sordu. İşte bu konuşmadan sonra Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde tansiyon hep yükseldi, hiç düşmedi. 

Süren: Terim'i etkiler
Kulübün Denetim Kurulu da 313'e 351 oyla ibra edilmedi. Bu sonuçla birlikte salonun yarısı büyük bir şok yaşadı. Cengiz'in konuyu mahkemeye taşıyacağı öğrenildi. Fakat kulüp tüzüğüne göre 30 gün içinde seçim kararının alınması gerekiyor. Kısacası G.Saray şampiyonluğa giderken kulüp de seçime gidiyor. Eski başkanlardan Faruk Süren, "Bundan sonra seçim sürecine gireceğiz. Şampiyonluğa giderken seçim sürecine girmek olumsuz etkileyebilir. Hocamızı etkileyebilir belki. Şu anda bir başkan adayı yok. Kimse böyle bir şey beklemiyordu" açıklaması yaptı. Son duruma göre Mustafa Cengiz yapılacak seçimde aday olamıyor.

ALBAYRAK'TAN ACI YORUM...
G.Saray Mali Genel Kurulu'na katılım büyüktü. Büyük gerginlikler sonrası gece şok sonuçla bitti... Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, alınan karar sonrası sosyal medya hesabından kısa ama acı bir yorum yaptı: Bunu hak etmedik...

Tehdit edildik!
Başkan Cengiz oylama öncesi konuşması sırasında, "Beni yok etmek, bu yönetimi düşürmek amaç ise hiçbir şey demiyorum. Çalışmalarımız küçük görülüyor. Biz bu işe gönüllü talip olduk. Kapıyı açıp, içeri girip kimsenin koltuğunu kapmadık! Tehditi yiyen biziz! Ben buna rağmen bir şey demedim, demiyorum. Sarı-kırmızılı camiada liseli-lisesiz kavgası çok tehlikeli. Kim bunu ateşliyorsa inan edin Galatasaray'a büyük zarar veriyor. Lütfen susturun" sözlerini kullandı.

Beklenen aday Hamamcıoğlu
Camianın ağır ismi İnan Kıraç iki hafta önce, "Başkanlık için adayımız var. Şu andaki divan başkanı (Eşref Hamamcıoğlu) arkadaşımızı başkanlık için ikna etmeye çalışıyoruz. Son bir şey söyleyeyim; hiç kimse Galatasaray Liselilerini küçük görmesin. Yok saymaya da kalkmasın. Bunun sonuçlarına katlanır" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...