Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Albayrak'ın derbi sonrasındaki sözlerine kamuoyuna bomba gibi düştü

Düzenleyen:
Albayrak'ın derbi sonrasındaki sözlerine kamuoyuna bomba gibi düştü

SPOR Haberleri

G.Saray ikinci başkanının, Konya maçındaki VAR konuşmalarının kendilerinde olduğunu söylemesi Göksel Gümüşdağ'ı kızdırdı: Bu suçtur, savcılığa suç duyurusunda bulunacağız

Derbi bitti ama sonrasında konuşulanlar pek bitecek gibi görünmüyor. Fenerbahçe yöneticisi Semih Özsoy’un maçtan sonra yaptığı açıklamalara, Galatasaray’dan tepki yağdı. Özsoy “Bizi burada yenemiyorlar, yenemeyecekler. Başkan’ımız ve yöneticilerimizin FETÖ iftiralarıyla hapiste olduğu dönemde aldıkları bir şampiyonluk var” demişti. Galatasaray eski yöneticisi Ural Aküzüm ise bu sözlere karşılık verdi. Aküzüm “Benim de Ünal Aysal yönetiminde kurullarda görev aldığım 2012 şampiyonluğumuz tertemiz ve çok anlamlıdır! O sezon sadece Semih Özsoy ve şike hükümlüsü arkadaşlarına jest yapmak için “özel” play-off oynatıldı! Biz hem ligi birinci bitirdik, hem play-off’ta kazandık! İki defa şampiyon olduk” dedi.

Bizim de golümüz iptal oldu
Bu tartışmalar yaşanırken dün de Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ sert açıklamalar yaptı. Dev maçın sonrasında G.Saraylı yönetici Abdurrahim Albayrak. "Eğer bir takım şampiyon edilecekse açık açık çıksın ilan etsinler, şampiyon yapsınlar. Herkes de boşu boşuna uğraşmasın, boşu boşuna da çırpınmasın. Konya maçında verilen penaltı yan hakemin ısrarla orta hakeme “Hocam temiz” diyor. Elimizde hepsi var, sesleri de var, kayıtları da var" şeklinde konuşmuştu. İşte Gümüşdağ'ın gündeminde bu sözler vardı. Başkan, "Aynı statta, aynı rakiple ve aynı hakemle bir golümüz VAR kapandı diye sayılmadı. Hiçbir zaman bir rakip tarafından bu organize edildi mi edilmedi mi diye yorumlamadık" ifadelerini kullandı. 

Cengiz: Belge yok, duyum
Gümüşdağ, "Albayrak'ın açıklamalarında çok vahim bir durum var. Federasyona bu konuyla ilgili bir yazışma başlatacağız. Orada söylediği çok enteresan bir şey var: 'VAR'ın kayıtları elimizde.' TFF dışında VAR kayıtları kimsenin elinde olamaz. Demek oluyor ki bu hukuk dışı elde edilmiş. Eğer öyleyse, kulüpteki hukuk müşavirlerine 'İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gerekli suç duyurusunda bulunun talimatı verdim. TFF kendi içinde, emniyet ve savcılık da bu sözleri araştırmalı" sözlerini kullandı. Öte yandan G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz, Gümüşdağ'ın bu sözleri üzerine ellerinde belge olmadığını fakat duyduklarını dile getirerek Albayrak'ın sözlerinin tersine ifadeler kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...