Galatasaray'da Diagne geldiği gibi gidiyor

Düzenleyen:
Galatasaray'da Diagne geldiği gibi gidiyor

SPOR Haberleri

Sarı kırmızılıların Kasımpaşa'dan rekor bir ücretle transfer ettiği Senegalli, beklentilerin altında kaldı. Sarı kırmızılı kulüp, devre arasında transfer edilen oyuncuyla ilgili kararını verdi.

Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan 10 milyon euro'luk transferi Mbaye Diagne, performansıyla hayal kırıklığı oluşturmaya devam ediyor.
Ara transferin en flaş hamlesi olan ve sahadaki etkisiz performansıyla dikkatleri üzerine çeken 27 yaşındaki forvetin sezon sonunda Galatasaray'dan gönderileceği, takıma yeni ve etkili bir forvet taksiyesi yapılacağı kararı çıktı.
Galatasaray, yaz transfer döneminde Gomis'i 6 milyon euroya Al-Hilal'e, Rodrigues'i de Al-İttihad'a 9 milyon euroya satmıştı.
FFP gereği transferde 'sattığın kadar al' sınırlamasına takılan sarı-kırmızılılar, bu oyunculardan gelen para ile Emre Akbaba ve Diagne takviyelerinin bütçesini oluşturmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...