Fikret Orman'dan çarpıcı Burak itirafı: Önce alsaydık...

Fikret Orman'dan çarpıcı Burak itirafı: Önce alsaydık...

SPOR Haberleri

Burak Yılmaz’ın daha erken transfer edilmemesinin pişmanlığını yaşadıklarını belirten siyah-beyazlıların patronu Fikret Orman "İnşallah o, golleri attıkça biz daha fazla pişman oluruz" dedi.

MURAD TAMER

Sessiz ve derinden şampiyonluk yarışına dâhil olan Beşiktaş'ta en çok konuşulan isim Burak Yılmaz... Siyah-beyazlıların başkanı Fikret Orman da golcü oyuncuya övgüler yağdırırken çarpıcı bir itirafta bulundu. Golcü oyuncunun transfer edilmesinden önce büyük tepkiler aldıklarını hatırlatan Orman "Futbol böyle bir şey. Şimdi de 'Niye zamanında almadınız?' diye tenkit ediyorlar. Bizim yaptığımız iş eleştiriye açık. Doğru bildiğimizi yapmamız lazım. Burak çok iyi bir Beşiktaşlı. Her zaman bunu telaffuz eden bir çocuk. Babası Fikret Ağabey de öyle. Çok düzgün aileye sahip. Beşiktaş'ta iyi işler yapıyor. Taraftarla aslında yıldızı barışık bir oyuncu ama işte arada farklı şeyler oluyor. Şu anda daha erken gelmemesinin pişmanlığını yaşıyoruz. İnşallah o golleri attıkça biz daha fazla pişman oluruz" sözlerini kullandı.

HAKEMLERE MESAJ
Takımın şampiyonluk şansı hakkında da konuşan Fikret Orman "Herkes şampiyon olmak istiyor. Şu an en avantajlı takım Başakşehir, sonra Galatasaray geliyor. Elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Beşiktaş güçlü bir camia. Bu hafta da taraftarımızla beraber Ankaragücü maçında olacağız. Artık her maça tek tek bakmak lazım. Bizim için önemli olan Ankaragücü maçını kazanmak ve rakiplerimizin puan kaybetmesini beklemek. Sonra zaten çok zorlu bir deplasmana gideceğiz" dedi. Kalan kritik maçlar öncesi hakemlere de mesaj gönderen Orman "İnşallah hakemlerin taraf olarak hata yapmadığı maçlar seyrederiz. Beşiktaş olarak mümkün mertebe futbola pozitif destek veriyoruz. Ama bu demek değildir ki, hakkımız yensin. Bu sene de Beşiktaş'la alakalı olarak çok hatalar yapıldı. Durmadan devam ediyoruz. İnşallah güzel bir lig olarak devam edecek" diye konuştu.

AH O İKİ MAÇ VAR YA!
Ligin ikinci yarısında gaza basan ve şampiyonluk yarışında liderle aradaki farkı altıya indiren Beşiktaş'ta iki maçta kaybedilen puanlar şimdi mumla aranıyor. İkinci yarıda sahadan üç defa beraberlikle ayrılan siyah-beyazlılar bunların ikisini iç sahada yaşadı. İkisi de Beşiktaş'ın çok rahat kazanabileceği maçlardı. Ligin zayıf takımlarından BB Erzurumspor'la 1-1 berabere kalan Şenol Güneş'in ekibi, 23. haftada ise ilk yarısını 3-0 önde bitirdiği Fenerbahçe maçında da 3-3'lük skorla bir puana razı olmuştu. Sadece bu iki maçta kaybedilen dört puan kazanılsaydı siyah-beyazlıların lider Başakşehir'le arasındaki puan farkı sadece iki olacaktı.

DEVLER LİGİ GELİRİ 158 MİLYON AVRO
KPMG Football Benchmark ekibi, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 3 yılda (bu sezon hariç) beş büyük lig dışında Son 16'ya yükselen takımların gelirlerini inceledi. Beşiktaş toplam 158 milyon avro gelirle bu alanda ilk sırada yer aldı. Siyah-beyazlıları 2016-2017 sezonunda 128 milyon avro alan Benfica takip etti.

MEDEL BİTTİ Mİ?
Sivas maçında Şenol Güneş’le atışan  Gary Medel’in ayak bileği dış yan bağında kısmî yırtık tespit edildiği ve sezonu kapadığı açıklandı. Fakat son gerginlikten sonra yaşanan bu gelişme Şilili oyuncuyla iplerin koptuğu şeklinde yorumlandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...