Deniz Türüç: Tekrar Milli Takıma seçilmek gurur verici

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Deniz Türüç: Tekrar Milli Takıma seçilmek gurur verici

SPOR Haberleri  / DHA

İstikbal Mobilya Kayserisporlu futbolcu Deniz Türüç, tekrar A Milli Takım aday kadrosuna çağırılmanın kendisi adına gurur verici olduğu söyledi.

A Milli Takım'ın Yunanistan ve Özbekistan ile oynayacağı özel maçlar ile 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Fransa ve İzlanda ile yapacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı.

Transfer döneminin en fazla konuşulan isimlerinden olan İstikbal Mobilya Kayserisporlu futbolcu Deniz Türüç, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş tarafından belirlenen kadroda yer almayı başardı. Türüç, "İyi bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Tekrar A Milli takıma seçilmiş olduğum için mutluyum. Çok gururluyum. Ay yıldızlı forma ile performansımı en iyi şekilde sahaya yansıtmak istiyorum. Önemli olan milli takımımızın başarısı" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...