Fenerbahçe'nin Torku Konyaspor maçı kadrosu belli oldu

/ Kaynak: DHA
Fenerbahçe'nin Torku Konyaspor maçı kadrosu belli oldu

SPOR Haberleri  / DHA

Fenerbahçe'de sakatlanarak antrenmanı yarıda bırakan Mehmet Topal kadroya alınmadı. Ersun Yanal, Krasic ve Holmen'i tribüne gönderdi.

Fenerbahçe, ligin ilk haftasında deplasmanda Torku Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla tamamladı. Antrenman öncesi teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen Başkan Aziz Yıldırım, takıma yeni sezon öncesinde başarılar diledi. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenman saat 11.00'de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı. Hollanda Milli Takım kampında sakatlanan ve dünkü antrenmana çıkmayan Dirk Kuyt, bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı. Raul Meireles, özel program dahilinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçında sağ dizine darbe alan ve bugünkü çalışmanın ikinci bölümünde darbe aldığı dizinde ağrı hisseden Mehmet Topal, antrenmanı yarıda bıraktı. Dizindeki ağrıları artan Mehmet Topal'ın Konya deplasmanına götürülmeyeceği belirtildi.


18 KİŞİLİK MAÇ KADROSUNDA KADLEC OUT, HASAN ALİ KALDIRIM IN
Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin 18 kişilik kadrosunda cezalı olan Volkan ve Bruno Alves'in yanı sıra sakatlığı devam eden Meireles yer almazken Ersun Yanal, Kadlec ve Krasiç'i tribüne gönderme kararı aldı.Kadro şöyle:
Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Alper Potuk, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Egemen Korkmaz, Emmanuel Emenike, Emre Belözoğlu, Hasan Ali Kaldırım, Joseph Yobo, Mehmet Topuz, Moussa Sow, Pierre Webo, Salih Uçan, Selçuk Şahin, Serdar Kesimal.
nbsp;
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...