Miha Zajc kalıyor

Miha Zajc kalıyor

SPOR Haberleri

Sloven futbolcuya İtalya ve Ukrayna’dan talipler olduğunu söyleyen menajer Jaka Lucu “Ancak Fenerbahçe’nin bırakmaya niyeti yok. O da İstanbul’da mutlu” dedi.

EMİN ULUÇ

Kadrosunu yeni isimlerle güçlendiren Fenerbahçe’de Miha Zajc’ın satılıp orta sahaya başka bir oyuncu alınacağı konuşuluyordu. Ancak iddialara menajeri Jaka Lucu’dan cevap geldi. İtalyan basınından Calciomercato’ya konuşan Lucu, Sampdoria’nın transfer teklifiyle ilgili olarak “Sadece onlardan değil Ukrayna’dan da teklifler var. Zajc’ın Fenerbahçe ile dört senelik sözleşmesi bulunuyor ve İstanbul’da çok mutlu. Büyük bir başkan, mükemmel bir antrenör ve mükemmel bir sportif direktöre sahip. Fenerbahçe geleceğin yeni kadrosunu kurmak için çalışıyor ve hırslı olan futbolcuları göndermeye niyeti yok” açıklamasında bulundu.

Yanal bırakmıyor
Diğer taraftan Zajc’ı isteyen Ukrayna ekibinin Dinamo Kiev olduğu belirtildi. Kievliler ise transferden daha umutlu. Ukrayna basınında çıkan haberlerde Dinamo Kievli yöneticiler Sloven oyuncuyla yakından ilgilendiklerini doğrularken “Zajc listemizdeki oyunculardan birisi. Kendisini takımda görmek isteriz ama Fenerbahçe ile anlaşmak zorundayız. Şu anda kesinleşen bir durum yok. Önümüzdeki günlerde netlik kazanır” ifadelerine yer verildi. Teknik direktör Ersun Yanal’ın yönetime Miha Zajc’ın takımda kalması yönünde rapor verdiği öğrenildi. Yanal, Zajc’ın yeni transferlerle birlikte daha verimli olacağını düşünüyor. 

Formalar beğenilmedi
∂ Fenerbahçe’nin yeni sezonda giyeceği formaların tanıtımı dün gerçekleştirildi. Sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç, Adidas’ın globalleşme projesi sebebiyle bu sene forma konusunda sınırlandıklarını belirterek, 2020-21 sezonu formalarını ise kendilerinin dizayn ettiğini söyledi. Sosyal medyada özellikle çubuklu formanın tasarımına büyük tepki gösterilirken Başkan Koç, taraftarların mağazalara koşarak forma satın almalarını istedi.

Elif'ten 18 milyon avro
Fenerbahçe’nin Elif Elmas’ın satışından kazanacağı para belli oldu. Sarı-lacivertlilerin, İtalyan ekibiyle 18 milyon avroya el sıkıştığı belirtildi. İtalyan basını Napoli’nin Elif’i kısa süre içinde İtalya’ya çağıracağını duyurdu. Fenerbahçe’ye 180 bin avroya gelen 19 yaşındaki oyuncu rekor kazanç sağlayacak.

 


 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...