Medel Marsilya’ya

Medel Marsilya’ya

SPOR Haberleri

Fransız kulübü Gary Medel’i kadrosuna katmak için çok istekli. Siyah-beyazlı yönetim, 4 milyon avroluk teklifi biraz daha yükseltmeye çalışıyor.

Murad Tamer

Beşiktaş’ta Gary Medel bilmecesi çözüme kavuşuyor. İçinde bulunduğu maddi sıkıntılar ve UEFA’nın finansal fair play kriterleri nedeniyle bütçesinde ciddi ölçüde küçülmeye gitme kararı alan siyah-beyazlı ekip, en yüksek ücretli oyuncularından biri olan (2,3 milyon avro) Medel’den en az 5 milyon avroluk gelir bekliyor. Bu yönde en ciddi adımı atan Fransa’nın Marsilya Kulübü oldu. Şilili yıldızı kadrosuna katmayı çok isteyen Ligue 1 ekibi, Beşiktaş’a 4 milyon avroluk teklifte bulundu. Siyah-beyazlılar ise teklifi artırmanın peşinde.

İngiltere olmadı
Kulüple bir yıl daha sözleşmesi bulunan Şilili oyuncu için gelen 4 milyon avroyu reddeden yönetim, Fransızların yeni teklifini beklemeye geçti. İki kulübün kısa süre içerisinde ortak noktada buluşması bekleniyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın yeni sezondaki yapılanmada düşünmediği Medel de kendisine uzun süredir  kulüp arıyordu. İngiltere Premier Lig’den beklediği teklifi bulamayan 32 yaşındaki futbolcunun Marsilya’dan gelen teklife ise sıcak baktığı öğrenildi.    

Kartal coştu
Beşiktaş, hazırlık maçında Riva'da Kocaelispor ile karşı karşıya geldi. Abdullah Avcı, ilk 11'de tecrübeli isimlere yer verdi. Maçın henüz başında Gökdeniz'in golüyle geriye düşen siyah-beyazlılar sonrasında gol olup yağdı. Beşiktaş'ın gollerini Quaresma, Roco, Muhayer, Umut Nayir (2) ve Oğuzhan Akgün (2) attı. İkinci yarıda oyuna giren yeni transfer Tyler Boyd, üç asistle maçın yıldızı oldu.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...