Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul kırmızı-mavi!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul kırmızı-mavi!

SPOR Haberleri  / İHA

Vodafone Park’ta oynanacak Liverpool - Chelsea maçı öncesi futbolseverler stat çevresi ve Köyiçi’nde renkli görüntüler oluşturdu.

UEFA Süper Kupa Finali’nde bu akşam Liverpool ile Chelsea, Vodafone Park’ta kozlarını paylaşacak. İki takımın taraftarları günün erken saatlerinde stat çevresini ve Beşiktaş Köyiçi’ni doldurdu. Gönüllerince eğlenen iki takımın taraftarları Türk mutfağının da lezzetlerini tatmayı ihmal etmedi. Stat etrafında ve Beşiktaş’ta iki takımın taraftarları dostluk görüntüleri verdi. 

İstanbul kırmızı-mavi!

FAVORİ ‘LİVERPOOL’ DEDİLER 
Dünyanın dört bir yanından dev kupa için İstanbul’a akın eden futbolseverler, İhlas Haber Ajansı’na maç için tahminlerde bulundu. Öte yandan dev finalde iki İngiliz rakip karşı karşıya gelecekken, Adana’nın iki takımı Adana Demirspor ve Adanasporlu baba-oğul taraftar da maç için İstanbul’a geldi. Baba-oğul, futbolserverlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

İstanbul kırmızı-mavi!

ESNAF YOĞUNLUKTAN MEMNUN 
Öte yandan Beşiktaş esnafı, maç saatinden önce semti dolduran ve alışveriş yapan taraftarların ilgisinden son derece memnun. İngiliz taraftarların özellikle döner ve kokoreçe büyük ilgi gösterdiğini belirten esnaflar, turistlere elleriyle yemek yedirdi. 

İstanbul kırmızı-mavi!

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...