Gaziantep BB, Denizlispor'u 1-0 mağlup etti

Gaziantep BB, Denizlispor'u 1-0 mağlup etti

SPOR Haberleri

PTT 1. Lig'in birinci haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kendi sahasında Denizlispor'u 1-0 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Özsoylu, hedefi olan bir takım olduklarını belirterek, "Sonuçtan memnunum. Hedefi olan bir takımız. Hedeflerimiz için mücadele edeceğiz. Maçın ilk yarısında iyi bir oyun sergiledik. Bulduğumuz 4-5 net pozisyonun birini gole çevirdik. Hedefi olan bir takımız. Hedeflerimize ulaşmamız için daha iyi olmamız lazım" dedi. nbsp;Gaziantep Büyükşehir Belediyespor oyuncusu İsa ise, genç bir takıma karşı oynadıklarını söyleyerek, "Her zaman ligin ilk maçları çok zorlu geçer. Bugünde öyle bir maç oldu. Kazandığımız için mutluyuz. Ben tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum ve rakip takımı da tebrik ediyorum" diye konuştu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu bir diğer oyuncu Ali İmren de, "Bugün Denizlispor iyi bir mücadele verdi, bizde elimizden geleni yaptık ve maçı kazanmasını bildik. Bunun için de çok mutluyuz. İnşallah önümüzdeki maçlarda da aynı performansı göstereceğiz" şeklinde konuştu.


DENİZLİSPOR CEPHESİ
Denizlispor Teknik Direktörü Serdar Dayat, sonuçtan memnun olmadığını ifade ederek, "Sonuçtan memnun değilim ama oyundan memnunum. Ancak futbolcularımı tebrik ediyorum. Rakip iyi pas yaptı. Biz de risk almadık. Rakip takımı da bizim oyuncularımızı da gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum. Verdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. İlerleyen haftalarda oturmuş bir takımın neler yapacağını hep birlikte göreceğiz" dedi. nbsp;Denizlispor oyuncusu Mehmet de, ilk yarı istediklerini sergiyelemediklerini ifade ederek, "Mücadelemizi ettik ama hocamızın istediklerini sergileyemedik. Rakip takim bizden daha iyi oynadı, bunu kabul etmek lazım. İkinci yarı yine hocamızın söylediği gibi, biraz daha etkili oynamaya başladık ama bu galibiyeti almamıza yetmedi. İlk hafta böyle bir sonuç olması hiçte şaşırtıcı değil, İnşallah ilerleyen haftalarda bunu telafi edeceğiz" diye konuştu. nbsp;Denizlisporlu bir diğer oyuncu Mert ise, ikinci yarı daha iyi bir oyun sergilediklerini kaydederek, "İlk yarıda istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Ama ikinci yarıda mücadele anlamında, oyunsal anlamda rakibimizden daha üstün oynadık. Golü de bulabilirdik, ama olmadı. Daha ligin başındayız, ligin ilk haftası. Hocamızın da dediği gibi yeni transferler var, yeni arkadaşlar var. Genç bir takımız her şeyden önce. Ama en azından iyi mücadele eden bir takımız" şeklinde konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...