Tyler Boyd ile Samassa'nın hava topu mücadelesinde yürekler ağza geldi

Düzenleyen:
Tyler Boyd ile Samassa'nın hava topu mücadelesinde yürekler ağza geldi

SPOR Haberleri

Her iki futbolcu da çarpışmadan sonra yerde kaldı. Sivasspor’un file bekçisi kenara geldikten sonra ‘Başım dönüyor’ şeklinde bir el ifadesi yaparak bayıldı. Samassa ambulansla hemen hastaneye kaldırıldı

Sivasspor ile Beşiktaş maçının 45+2. dakikasında korku dolu anlar yaşandı. Beşiktaş’ın Amerikalı oyuncusu Tyler Boyd ile Sivasspor kalecisi Samassa çarpıştı. Tyler Boyd’un müdahalesi Samassa’nın karın bölgesine gelirken, her iki oyuncu kafa kafaya da çarpıştı. Yapılan 10 dakikalık müdahalenin ardından Samassa kalkarak en yakın çizgiden oyundan çıktı. Samassa, sağlık ekipleriyle kenara geldikten sonra ‘Başım dönüyor’ şeklinde bir el ifadesi yaptı ve ardından gözleri kapanarak yere yığıldı. Sağlık ekipleri, oyuncuya ilk müdahaleyi yaparken ambulans ile hastaneye götürüldü ve beyin tomografisi çekildi. İlk gelen bilgilerde Samassa’nın geçici hafıza kaybı yaşadığı ifade edildi.
Tyler Boyd ile Samassa'nın hava topu mücadelesinde yürekler ağza geldi
> Boyd bandajla

Talihsiz pozisyon Sivas’ta taraftarların yüreklerini ağza getirirken her iki takım oyuncuları da büyük şok yaşadı. Bu arada Boyd’un başı bandaja alınırken siyah-beyazlı oyuncu ikinci yarıyı sargıyla oynadı. Öte yandan siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan kaleci Loris Karius, Burak Yılmaz, Atiba Hutchinson ve Enzo Roco ile geçen sezonun son maçında kırmızı kart gören Jeremain Lens, Sivas’ta takımlarını yalnız bıraktı. Beşiktaş dünkü karşılaşmada bu oyuncuları hayli aradı.
Tyler Boyd ile Samassa'nın hava topu mücadelesinde yürekler ağza geldi
AĞLAMA KRİZİNE GİRDİ
Samassa saha kenarından ambulansa alınırken ağlamaya başladı. Hastaneye gidene kadar sürekli ağlayan futbolcu tomografi cihazına girdiğinde de aynı ruh halindeydi. Talihsiz file bekçisi sinir krizi geçirirken önce tomografisi çekilemedi. Ağlaması bittikten sonra kendisinden beyin görüntüsü alınabildi. 
Tyler Boyd ile Samassa'nın hava topu mücadelesinde yürekler ağza geldi
Yine Ak’a yüklendiler
Maç öncesi siyah-beyazlı taraftarların tepkilerine maruz kalan Orhan Ak, yedek kulübesinden ayrılayarak kulübenin arkasındaki tribüne çıktı. Olumsuz tezahüratların devam etmesinin ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Orhan Ak’ı locaya aldırdı. Ak mücadeleyi buradan takip etti.

ÇİFTLİK ZİYARETİ YAPTI
Orman’ın kangal sevgisi

Demir Grup Sivasspor maçı için şehre gelen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Meraküm tepesinde bulunan Hüseyin Yıldız’ın işletmeciliğini yaptığı kangal köpeği çiftliğini ziyaret etti. Sivas’a geldiğinde genellikle ziyaret ettiği çiftlikte yetişkin ve yavru kangal köpekleri ile yakından ilgilenen Orman, Türkiye’nin önemli değerlerinden biri olan bu hayvanları çok sevdiğini ifade etti.

KADROYA ALINMADI
Konoplyanka geliyor mu?

Schalke 04, Almanya Bundesliga’nın ilk haftasında Mönchengladbach ile oynayacağı maçın kadrosunu açıklarken, millî oyuncu Ozan Kabak ve Beşiktaş’ın görüşmelerini sürdürdüğü Yevhen Konoplyanka kadroda yer almadı. Alman basını futbolcuyla Beşiktaş’ın arasındaki görüşmelerin devam ettiğini haberleştirdi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...