HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Şenol Güneş tribünde

Düzenleyen: /
Şenol Güneş tribünde
Şenol Güneş , Haber

SPOR Haberleri

Kasımpaşa ile Trabzonspor arasında oynanacak olan Süper Lig mücadelesinde A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de tribündeki yerini aldı.

 ŞENOL GÜNEŞ TRİBÜNDE 
(FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜLÜ) 

BOZHAN MEMİŞ - OĞUZHAN ORT - MEHMET ŞİRİN TOPALOĞLU-İSTANBUL(IHA)- 
TFF Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun açılış haftasında Kasımpaşa, taraftarı önünde Trabzonspor’u konuk ederken, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de karşılaşmayı tribünden takip etti. Güneş'e Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Soydan eşlik etti. 2 isim maçın sonlarına doğru stattan ayrıldı. Trabzonspor’un unutulmaz isimlerinden ‘Dozer’ lakaplı Cemil Usta’nın isminin verildiği sezonun ilk haftasında hem Kasımpaşa hem de Trabzonsporlu futbolcular ısınma öncesinde sahaya “Cemil Usta Sezonu’nda bütün takımlara başarılar dileriz” pankartıyla çıktılar. Seremoni öncesinde ise 2 takım futbolcuları 17 Ağustos depreminin 20. yılı için "Afete hazır ol" afişleriyle sahada yer aldı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...