Çare Topal m?

Çare Topal  m?

SPOR Haberleri

Galatasaray’ın hocası, uzun süredir boşta olan Mehmet Topal’ı kesin olarak düşünmediğini yönetime bildirmiş, hatta çıkan haberlere de sinirlenmişti. Ancak millî stoper yeniden gündemde.

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray, Falcao’yu artık renklerine bağlamak üzere, iş sadece resmî imzaya kaldı. Sarı-kırmızılıların hücum hattında sıkıntısı neredeyse kalmadı. Ama savunma zafiyeti ve orta sahadaki direnç eksikliği can sıkıyor. Nzonzi transferi derin bir oh çektirse de hem o bölgenin hem de savunma merkezinin yedeklenmesi için transfere ihtiyaç duyuluyor... Tam da bu noktada geçtiğimiz günlerde teknik direktör Fatih Terim net bir dille düşünmediğini yönetime ilettiği Mehmet Topal yeniden gündeme geldi. Yönetime güvenen Terim, transfer planlarının gerçekleşeceğini varsayarak Mehmet Topal’ı gündemden çıkarmış, hatta millî futbolcunun Galatasaray yolunda olduğuna dair çıkan haberlere de sinirlenmişti. Fakat tecrübeli teknik adam bu kararını yeniden gözden geçirmeye karar verdi.

Yönetim de istiyor
Mehmet Topal ile hiçbir kişisel sıkıntısı bulunmayan, millî takımda sürekli kendisine forma veren Fatih Terim, yaşı itibarıyla tecrübeli futbolcuya sıcak bakmıyordu. Ancak Mehmet’in şu an hâlâ iyi bir yedek ve gerektiğinde hem stoperde hem de orta sahada kullanabileceği fikri Terim’in kafasına yattı. Hâlihazırda resmî bir girişim olmasa da Mehmet Topal’ın ismi artık transfer listesine yazıldı. Galatasaray’a gelmeye hazır olan millî futbolcu da sarı-kırmızılılardan haber bekliyor. Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak da Mehmet Topal transferi için çok istekli. Yabancı kontenjanının dolduğu mevcut durumda Mehmet’in Galatasaray’a kazandırılması fikri yönetim kanadına da sıcak geliyor.

BABEL VE JIMMY ÖNDE
Galatasaray’da savunma hattı alternatifsiz durumdayken hücum bölgesinde forma savaşı üst seviyeye çıktı. Emre Mor, Feghouli, Jimmy Durmaz ve Babel forma giymek için kıyasıya yarışacak. Babel ve Jimmy Durmaz’ın tamamen hazır olması iki oyuncuyu ön plana çıkarıyor.

Falcao heyecanı
G.Saraylıların dakikaları saydığı Falcao transferinde artık sona gelindi. Sarı-kırmızılılar, Kolombiyalı oyuncu için bugün veya yarın KAP açıklaması yapacak. Resmî açıklamanın ardından tecrübeli oyuncu Monte Carlo’dan İstanbul’a doğru yola çıkacak. Otuz üç yaşındaki oyuncunun kalacağı otelin hazırlandığı ve 9 numaralı Falcao formalarının da satışa hazır olarak üretildiği kaydedildi. Bütün prosedürlerin tamamlanmasının ardından ise Falcao’nun perşembe günü taraftarın önüne imza atması planlanıyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...