Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünal Karaman yenilmezlik serisi sürsün istiyor

Düzenleyen:
Ünal Karaman yenilmezlik serisi sürsün istiyor

SPOR Haberleri

19 maçtır rakiplerine mağlup olmayan bordo-mavili takımda teknik direktör Ünal Karaman Yeni Malatya maçı öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu

Avrupa’da fırtınalar estiren Trabzonspor, ligin ikinci haftasında evinde Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak. Süper Lig’de 13; hazırlık dönemi ve Avrupa Ligi ön elemeleriyle birlikte genelde son 19 maçtır rakiplerine mağlup olmayan bordo-mavili takım Yeni Malatyaspor karşısında hem seriyi 20’ye çıkarmak hem de taraftarına galibiyet hediye etmek istiyor. Lige Başakşehir karşısında aldığı 3-0’lık flaş galibiyetle başlayan Yeni Malatyaspor’un güçlü bir takım olduğunu hatırlatan teknik direktör Ünal Karaman oyuncularına uyarılarda bulundu. 

> Bahanemiz yok
Kendileri gibi Yeni Malatyaspor’un da Avrupa Ligi ön elemeleri sebebiyle sezonu erken açtığını hatırlatan Karaman “Karşımızda diğerlerine oranla daha hazır ve güçlü bir takım olacak. Avrupa’da güzel sonuçlar aldık. Yoğun geçen tempoya rağmen hepinizin gayretinden ve çalışmalarından memnunum. İyi bir takım olma yolunda önemli adımlar attık. Bu duruşunuzu bozmayın” ifadelerini kullandı. Taraftarların geçen sezon olduğu gibi bu sezon da takıma büyük destek verdiğini hatırlatan Karaman “Onlara galibiyet hediye edelim” dedi. 

Abdülkadir’e yakın takip 
Alman devi Bayern Münih’in, Trabzonspor forması giyen Abdülkadir Ömür’ü takip ettiği belirtildi. Bordo-mavililere transfer teklifi yapmaya hazırlanan Alman ekibinin yetkilileri, 1 Eylül’deki Fenerbahçe maçında da futbolcuyu özel olarak mercek altına alacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...