Fener kendini aştı!

Fener kendini aştı!

SPOR Haberleri

Kâbus gibi geçen bir sezonun ardından kendine gelen Kanarya, Ersun Yanal yönetiminde özellikle hücum istatistiklerinde ligin en iyisi olmayı başardı

EMİN ULUÇ

Alanyaspor’la liderlik maçına çıkacak Fenerbahçe yakaladığı istatistiklerle rakiplerine korku salıyor. Geçen sezon tarihinin en kötü performansına imza atan sarı-lacivertliler, bu sezonki istatistikleriyle sadece kendisini geliştirmedi, aynı zamanda ligin en iyisi oldu. Penaltılar hariç bütün olumlu rakamları ileri taşıyan Fenerbahçe, şutlarda yüzde 30, gol beklentisinde yüzde 41’lik bir artış yakaladı. Gollerde yüzde 70’lik gelişim sağlayan sarı-lacivertlilerin, başarılı pas sayısını maç başına 150 artırarak toplamda yüzde 38’lik bir çıkış yakalaması dikkat çekti.

Zirveyi devralalım
Doğru oyunu geliştirerek devam etmek zorunda olduklarını belirten Ersun Yanal “Alanya karşısında kazanmaya mecburuz. Aksi bir sonuç için de hiçbir mazeretimiz yok” ifadesiyle oyuncularından üç puan istedi. Savunmayı Alanya’nın hızlı hücumlarına karşı dikkatli olmaları yönünde uyaran Yanal, duran toplar konusunda da hata istemediğini vurgularken “Bizi bekleyen bir liderlik var. O koltuğu geri kazanmalı ve sezon sonuna kadar da yerimizi korumalıyız. Her maça bu motivasyonla çıkacağız” dedi.

GÖZLER OZAN’DA
Fenerbahçe’de sönmeye yüz tutmuşken kiralık gittiği Alanyaspor’da küllerinden doğan Ozan Tufan eski takımına karşı forma giyecek. Alanya’da sergilediği performansla önce millî takımdaki yerini kazanan sonra Fenerbahçe’ye geri dönmeyi başaran Ozan bugün duygusal bir imtihan verecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...