Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Büyük yarış!

Büyük yarış!

SPOR Haberleri

Ahmet Nur Çebi, Serdal Adalı, Hürser Tekinoktay ile İsmail Ünal adaylıklarını açıkladı. 20 Ekim’deki kongrede yarışın Çebi ile Adalı arasında geçmesi bekleniyor.

Beşiktaş Kulübü’nün 20 Ekim’de gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan isimler netleşti. Ahmet Nur Çebi, Serdal Adalı, Hürser Tekinoktay ve İsmail Ünal geçici listelerini divan kurulu başkanlığına verdi. Mevcut yönetimde ikinci başkan olan Serdal Adalı 696 imzaylaadaylığını ilk resmîleştiren isim oldu. Adalı, “Önümüzdeki seçim için bütün aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Umarım camiamız için hayırlı, uğurlu, düzeyli, güzel bir seçim olur. Zor bir dönemden geçiyoruz. Camiamızın bu dönemde birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu kadar başka bir şeye ihtiyacı yok. Umarım Beşiktaş için güzel günler olur” diye konuştu. Adalı, projelerini ve siyah-beyazlı camianın ihtiyaçlarını daha sonra basın mensuplarıyla buluşarak açıklayacağını sözlerine ekledi.

İSİMLER DEĞİŞECEK
Dün Beşiktaş divan kuruluna adaylık başvurusunda bulunan Serdal Adalı, Ahmet Nur Çebi, Hürser Tekinoktay ve İsmail geçici yönetim kurulu listelerini teslim etti. Seçimin tarihi olan 20 Ekim’e kadar adayların listelerinde birçok değişiklik olması bekleniyor.

İMZALAR YETMEDİ
Beşiktaş’ta dün dört isim adaylık için başvurularını yaparken, Melih Arslan beşinci isim olmanın kapısından döndü. Adaylık için gereken 250 imzanın 210’unu toplayan ve kulüp binasına gelen Arslan’ın başvurusu kabul edilmedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...