Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Altın kızlar!

Altın kızlar!

SPOR Haberleri

69 kiloda Busenaz Sürmeneli, Çinli sporcuyu yenerek İstiklal Marşı’mızı okuttu! 51 kiloda Buse Naz Çakıroğlu ve 81 kiloda Elif Güneri ise ikincilikte kaldı ama gönüllerimizde “altın” kazandı.

Rusya’nın Ulan Ude kentinde düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nda dün kürsü günüydü. Üç finalistimiz vardı. Zor günler geçirdiğimiz dönemde hem bizim hem Mehmetçiklerimizin büyük morale ihtiyacı bulunuyordu. Ringe ilk olarak 51 kiloda Buse Naz Çakıroğlu çıktı. Rakibesi de Rus Liliya Aetbaeva idi. Üç raunt üzerinden yapılan final sonunda sporcumuz ikincilikte kaldı. Ve ardından sahneye bir başka Busenaz’ımız çıktı. 69 kiloda mücadele veren Busenaz Sürmeneli, uzun boylu olmasına rağmen Çinli rakibesi Liu Yang’ı rahat yendi.

Teşekkürler
Yirmi bir yaşındaki Busenaz Sürmeneli, podyuma çıkıp İstiklal Marşı’mızı okuttu, duygulandı, duygulandırdı. Millî sporcu kariyerinde ilk büyükler dünya şampiyonluğunu kazanmanın haklı gururu ve mutluluğu içindeydi. Son olarak ise 81 kiloda Elif Güneri, ringdeydi. Rus sporcu Zenfira Magomedalieva karşısında zorlanan sporcumuz gümüşte kaldı. Dünya Şampiyonası’nda göğsümüzü kabartan sporcularımıza tebrik yağdı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...