Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ljajic: Hayalim jübile

Ljajic: Hayalim jübile

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın kendisini ilk görüşte etkileyen bir kulüp olduğunu söyleyen Boşnak asıllı futbolcu “Harika bir şehir olan İstanbul’da kariyerimi noktalamak isterim” dedi.

MURAD TAMER

Sezon öncesinde Beşiktaş’ın 6,5 milyon avro karşılığında bonservisini aldığı Âdem Ljajic, millî takım kampında önemli açıklamalarda bulundu. Kariyerini siyah-beyazlı kulüpte sonlandırabileceğini belirten yıldız futbolcu “İstanbul harika bir şehir. Beşiktaş beni ilk görüşte etkileyen, büyüklüğü ve gelenekleriyle büyüleyen bir kulüp. Taraftar muazzam. İmkanlarımız kusursuz. Futbolu burada bırakmak isterim” ifadelerini kullandı. Takımın gidişatı hakkında da yorumlarda bulunan Ljajic “Lige kötü başlasak da üst sıralardaki takımlardan çok geride değiliz. Hedefimiz şampiyon olmak, ancak Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir de saygıyı hak eden büyük rakipler” ifadelerini kullandı.

Millî ara fırsat
Hem kendisinin  hem de takımın performansından memnun olmadığını söyleyen Ljajic, “İlk maçlardaki zayıf oyunumun farkındayım ve sorumluluğu üstleniyorum. Daha iyisini yapmalıyım ve yapabilirim. Kendime inanıyorum. Ligde son kazandığımız Alanyaspor maçının bizim için bir dönüm noktası olmasını ümit ediyorum.  Millî arayı fırsata çevireceklerini kaydeden Ljajic “Takım olarak hep birlikte bu krizden hızlıca çıkacağımıza inancım tam” ifadelerini kullandı. Yıldız oyuncu, Avrupa Ligi’nde de kendileri için henüz hiçbir şeyin bitmediğini vurgulayarak, Braga maçını kazandıkları takdirde grupta ilk iki sıra için ciddi bir fırsat yakalayacaklarını söyledi.

GÜNDEMİ DEĞERLENDİRECEK
Olağanüstü kongre kararı alan ve başkanlığa aday olmayan Fikret Orman, anlaşmalara devam ediyor. Son 20 gün içinde iki sponsorla iş birliği yapan Orman, bugün de TRC İnşaat’la yapılan anlaşmaya imza atacak. Fikret Orman imza töreni sonrasında ise gündemle ilgili açıklamalarda bulunacak.

Fiorentina olabilir
İtalya’nın Fiorentina takımının kendisinde özel bir yere sahip olduğunun altını çizen Ljajic “Orada çok güzel hatıralarım var. Bir gün Beşiktaş’tan ayrılmak zorunda kalırsam Fiorentina’ya gitmek isterdim” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...