Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray Bursaspor maçı bilet fiyatları belli oldu

Galatasaray Bursaspor maçı bilet fiyatları belli oldu

SPOR Haberleri

Süper Ligin ikinci haftasında 25 Ağustos Pazar günü yapılacak Bursaspor-Galatasaray maçının bilet fiyatları belli oldu.

Süper Ligin ikinci haftasında 25 Ağustos Pazar günü yapılacak Bursaspor-Galatasaray maçının bilet fiyatları belli oldu.Yeşil Beyazlı kulübun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "e-bilet" kapsamında başlanılacak satışlarda prosedür gereği bilet alacak taraftarların kimliklerinin yanlarında olması gerektiği belirtildi.
Açıklamada, ''Bilet satışları TC kimlik numarası üzerinden yapılacak olup, her TC kimlik numarasına bir adet bilet satılacaktır. Biletlerin üzerinde olan kişinin adı, soyadı ve TC kimlik numaraları yazacak olup, alınan biletleri sadece bilet sahipleri kullanabileceklerdir. İkinci şahısların biletleri kullanmaları halinde hem bilet sahibi hem de kullanıcı hakkında 6222 sayılı kanun çerçevesinde işlem yapılacaktır'' ifadelerine yer verildi.
Açıklamada ayrıca biletlerin sadece Biletix Atatürk Stadı ana satış gişesinden 23 Ağustos Cuma günü saat 10.00'da satışa çıkacağı ve misafir tribün bilet satış programının ise daha sonra açıklanacağı kaydedildi.
Karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle:
Bursagaz VIP B: 1. sıra - 300 TL
Bursagaz VIP B: 2. ve 6.sıralar - 200 TL
Kapalı C: 50 TL
Maraton: 30 TL
Açık kale arkası: 20 TL
Misafir tribünü: 20 TL
Öte yandan, maraton ve açık kale arkası tribünlerinin kombine kart satışlarına 26 Ağustos Pazartesi günü saat 10.00'dan itibaren yeniden başlanacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...