Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş yönetimi Avcı'nın kadro tercihine tepkili

Düzenleyen:
Beşiktaş yönetimi Avcı'nın kadro tercihine tepkili

SPOR Haberleri

Denizlispor maçı düşünülerek as oyuncuların Braga’ya götürülmemesi ve Avrupa’ya havlu atılmasına kızan Başkan Çebi hocadan savunma isteyecek

Murad Tamer - UEFA Avrupa Ligi’ndeki dördüncü maçında Braga’ya deplasmanda 3-1 yenilerek gruptan çıkma ihtimali kalmayan Beşiktaş’ta büyük hayal kırıklığı yaşanıyor. Takımın dördüncü maçını da kaybetmesi ve iki maç daha olmasına rağmen Avrupa’ya havlu atılması camiada büyük tepkiye sebep oldu. En çok da grip olduğu için Portekiz’e gidemeyen Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın kadro tercihi eleştiriliyor. Tecrübeli çalıştırıcı Burak Yılmaz, Atiba, Gökhan Gönül, Diaby, Ruiz ve N’Koudou’yu rotasyon sebebiyle Braga maçı kadrosuna almamıştı. Dorukhan Toköz ve Douglas’ın sakat olduğu ortamda önemli yıldızların da Braga’ya götürülmemesi üzerine siyah-beyazlı yöneticiler Başkan Ahmet Nur Çebi’ye şikâyetlerini dile getirdi.

> Çebi rahatsız
Avcı’nın Beşiktaş’ın Avrupa hedefinden tamamen vazgeçen bir kadro tercih ettiğini ve Başakşehir’i çalıştırdığı dönemdeki gibi Avrupa’yı ciddiye almadığını savunan yöneticiler “Ligde karşılaşacağımız Denizlispor maçı için mi bu kadar önemli oyuncu Braga’ya götürülmedi? Ligin zayıf takımlarından biriyle hem de evimizde yapacağımız ve çok rahat kazanabileceğimiz maç için Avrupa’yı feda etmiş olduk. Böyle bir tercih Beşiktaş’a yakışmadığı gibi kabul edilemez” sözleriyle tepkide bulundular. Ahmet Nur Çebi’nin de takımın Avrupa’ya dörtte sıfır yaparak elenmesinden dolayı çok rahatsız olduğu ve Abdullah Avcı’dan hastalığını atlatmasından sonra savunmasını isteyeceği öğrenildi.  


ON KİŞİ KALMASAYDIK...
Boyd’un buruk sevinci

∂ Braga deplasmanında çok şık bir gole imza atarak sessizliğini bozan Tyler Boyd’un sevinci yarım kaldı. ABD’li oyuncunun maç sonunda “On kişi kalmasaydık en az bir gol daha atardım. Kendimi çok iyi hissediyordum” diyerek yakındığı öğrenildi. 

ÇEBİ’YE ZİYARET
Muhtarlar günü

∂ Beşiktaşlı muhtarlar Başkan Ahmet Nur Çebi’yi ziyaret etti. Vodafone Park’ta gerçekleşen ziyarete Beşiktaş Muhtarlar Derneği Başkanı Yeşim Özer, Sinanpaşa, Levent, Bebek, Etiler, Kuruçeşme, Arnavutköy ve Mecidiye muhtarı katıldı.

Braga’da idman!
Beşiktaş ligde yarın Denizlispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Braga’da sürdürdü. Portekiz’deki karşılaşmadan sonraki sabah idman yapan siyah-beyazlı futbolcular, öğleden sonra özel bir uçakla İstanbul’a döndü. Beşiktaş hazırlıklarına bu akşam yapacağı antrenmanla devam edecek. 
 
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...