Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kasımpaşalı futbolcudan Ali Palabayık'a görülmemiş tepki: Al sen kullan hocam!

Düzenleyen:
Kasımpaşalı futbolcudan Ali Palabayık'a görülmemiş tepki: Al sen kullan hocam!

SPOR Haberleri

Kasımpaşa forması giyen Aytaç Kara, Fenerbahçe lehine 2 penaltı kararı veren hakem Ali Palabıyık'ı ilginç bir şekilde protesto etti. Kara, hakem Ali Palabıyık'ın Fenerbahçe lehine 2. penaltıyı vermesi sonrası topu hakeme vererek, "Al kullan hocam" dedi. Bu tepki sonrası Palabıyık da Aytaç'a sarı kart gösterdi.

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı 3-2 yenerek 20 puanla zirveye yerleşti.

Sarı-lacivertli ekibin attığı 3 golün 2'si penaltıdan gelirken, Kasımpaşa cephesi hakem Ali Palabıyık'ın kararlarına oldukça tepki gösterdi.

AYTAÇ KARA'YA KART ÇIKARDI

Kazanılan penaltıları Muriç ağlara gönderdi ancak mücadelenin en ilginç anlarından biri Aytaç Kara ile Ali Palabıyık arasında yaşandı.

Aytaç, hakemin Fenerbahçe'ye 2 penaltı vermesinin yanı sıra takdir haklarını hep sarı-lacivertli takımdan yana kullandığını düşündüğü için tepki gösterdi.

İlk yarının son dakikalarında Ali Palabıyık, bir pozisyonda Fenerbahçe lehine faul çalınca, Aytaç Kara topu hakemin önüne bırakarak, "Al sen kullan hocam" dedi.

 

Palabıyık, Aytaç'a bu hareketi sonrası sarı kart verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...