Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İki hakemin kariyeri bitiyor iddiası!

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
İki hakemin kariyeri bitiyor iddiası!

SPOR Haberleri  / Hürriyet

TFF hatalı kararlar veren hakemleri affetmiyor. Beşiktaş - Denizlispor maçında verdikleri yanlış kararlar nedeniyle büyük eleştiri alan orta hakem Özgür Yankaya ve VAR hakemi Hakan Ceylan'ın sözleşmelerinin feshedileceği iddia edildi.

Süper Lig'de hakem krizi her geçen gün büyüyor.

Türkiye Futbol Federasyonu, geçtiğimiz ay Merkez Hakem Kurulu'nun önerisiyle üst klasman hakemi Suat Arslanboğa'nın sözleşmesini feshetmişti.
Suat Arslanboğa'nın ardından iki isim daha kadro dışı bırakıldı.

İki hakemin kariyeri bitiyor iddiası!
 

Mustafa Yumlu’nun ceza alanında Diaby’nin suratına eliyle vurmasına penaltı vermeyen ve Sackey’nin Diaby’ye yaptığı sert faule kırmızı kart çıkarmayan hakem Özgür Yankaya ile kendisini uyarmadığı belirtilen VAR hakemi Hakan Ceylan, Merkez Hakem Kurulu  (MHK) tarafından kızağa alındı.

İki hakemin kariyeri bitiyor iddiası!

MHK’nın uzun süre maç vermeyi düşünmediği iki hakem ancak sezon sonuna doğru önemsiz karşılaşmalarda görev alacak. Yankaya ve Ceylan’ın sezon bitiminde de bir alt kademeye düşürüleceği belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...