Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Topu ver galip gel

Düzenleyen:
Topu ver galip gel

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer iç sahada Beşiktaş ve Alanya maçlarında topla oynamada yüzde 50’nin altındaydı ama kazandı

Karadeniz ekibi haftayı üç puanla kapatırken alışık olmadık durumlara da imza attı. Genelde hücum ağırlıklı oyun sergileyen, topa ve oyuna hükmeden Trabzonspor bu sezon iç sahada ikinci defa ezber bozdu. Bordo-mavililer, iç sahada kazandığı iki maçta topla oynamada bırakın yüzde 50’yi 39 ve 40’ları gördü ama galip geldi. Mesela 4-1 kazanılan ve şov yapılan Beşiktaş maçında topla oynamada Beşiktaş’ın yüzde 61’e 39’luk üstünlüğü vardı ama tabelada Trabzonspor’un adı yazdı.

> Az oyna öz oyna!
Ve Alanyaspor mücadelesi. Yine topla oynamada yüzde 60-40 misafir takımın üstünlüğü söz konusuydu. Ancak gülen Ünal Karaman’ın takımıydı. Ayrıca bu maçta Karadeniz temsilcisi en az şut çektiği (7) maçı geride bıraktı ama galip gelen taraftı. Zaten Karaman’ın maç sonu “Bir defa da böyle olsun. Daha önce çok üstün olup kaybettiğimiz maçlar vardı” sözüyle de anlatmak istediği kötü oynarken galip gelebilmeyi başarmaktı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...