HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Türk Telekom Stadı maça hazır! Görsel şölen

Düzenleyen: /
Türk Telekom Stadı maça hazır! Görsel şölen
Türk Telekom Stadı, Haber

SPOR Haberleri

Türkiye'nin İzlanda ile oynayacağı EURO 2020 Avrupa Elemeleri H Grubu maçının oynanacağı Türk Telekom Stadı'nda bayrak şöleni yapılacak ve 50 bin koltuğa kırmızı tişörtler koyacak.

Türkiye-İzlanda maçında bu akşam Türk Telekom Stadı kımızıya bürünecek.A Milli Takım'ın İzlanda ile oynayacağı maç öncesi Türkiye Futbol Federasyonu 50 bin koltuğa kırmızı tişörtler koyacak.

A Mlli Takım'ın İzlanda le oynayacağı tarihi maça saatler kala Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) önemli bir hamle geldi.Bugüne kadar oynanan mllli maçlarda tüm stada bayrak dağıtan TFF yönetimi, bu kez Türk Telekom Stadı'ndaki tüm koltuklara kırmızı tişörtler koyacak.Böylece akşamki maçta Milliler'in arkasında kıpkırmızı tribünler olacak...

Türk Telekom Stadı maça hazır! Görsel şölen

TÜRKİYE PUAN ALIRSA GARANTİLİYOR
H Grubu'nda oynadığı 8 maçta 6 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgiyle 19 puan toplayan A Milli Takım, averajla lider durumda bulunuyor. Milliler, İzlanda'dan puan veya puanlar aldığı takdirde Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkını elde edecek.

Türk Telekom Stadı maça hazır! Görsel şölen

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...