Cumhurbaşkanı Erdoğan milli takımı yalnız bırakmadı

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan milli takımı yalnız bırakmadı

SPOR Haberleri

ABD'den dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-İzlanda maçını, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte izledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda ile Türk Telekom Stadyumu'nda oynadığı karşılaşmayı tribünden takip etti. Öte yandan mücadeleyi, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ile yönetim kurulu üyeleri de takip etti.

MİLLİ TAKIMA BÜYÜK DESTEK
Türkiye'nin, Avrupa Şampiyonası yolundaki kritik maçına, taraftarların da ilgisi büyük oldu. Türk Telekom Stadı'nın tribünleri tamamen doldu. Taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla milli oyunculara büyük destek verdi. Karşılaşma öncesinde tribünlerdeki koltuklara bırakılan Türk bayrakları ile tüm stat kırmızı-beyaz renklere büründü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...