Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın merak edilen soyunma odası konuşması

Düzenleyen:
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın merak edilen soyunma odası konuşması

SPOR Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzlanda ile oynanan ve golsüz berabere tamamlanan maçın sonunda, EURO 2020'ye katılmaya hak kazanan millileri soyunma odasına inerek tek tek tebrik etti. Burada konuşan Erdoğan, "Fransa ile liderlik için yarışıyoruz. Çok genç ve dinamik bir takımımız var. Defans ve ofansta ani olarak güzel ataklarla rakiplerin korkulu rüyası oluyoruz" dedi.

ABD'den dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milli takımı yalnız bırakmadı. Bitiş düdüğü ile birlikte büyük sevinç yaşayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından, "Tebrikler Türkiye'm" mesajıyla 81 milyonun coşkusuna tercüman oldu. Maçın ardından soyunma odasına giderek takıma ve teknik heyete bizzat hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

"RAKİPLERİN KORKULU RÜYASI OLUYORUZ"

"Şahsım adına milletim adına tebrik ediyorum. Gerçekten uzun bir aralıktan sonra şimdi bu şampiyonaya gitme imkanını yakaladık. İnşallah 1 numara olarak gideriz. Önümüzde Andorra maçı var. Andorra'nın ötesinde tabii Fransa'nın rakibi sıradan bir rakip değil. Arnavutluk... Arnavutluk da yeni stadında maçını yapacak. Çok genç ve dinamik bir takımımız var. Defans ve ofansta ani olarak güzel ataklarla rakiplerin korkulu rüyası oluyoruz. Başta Şenol Hocamızı ve teknik kadroyu, sporcuları, federasyon başkan ve yönetimini tebrik ediyorum. Son maçımızı da başarılı bir şekilde bitirip yolumuza devam edelim diyorum. Milletimize hayırlı olsun." (Sabah)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...