Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mutlubahçe!

Mutlubahçe!

SPOR Haberleri

“Sarı-lacivertli formayı giydiğim için gururlu ve mutluyum. Burada büyük saygı görüyorum. Aile ortamı var ve bu da takım ruhuna yansıyor. Şampiyonluk hedefi için elimizden geleni yapıyoruz”

EMİN ULUÇ

Türkiye kariyerine Galatasaray’da başlayan ardından el-İttihad üzerinden Fenerbahçe’ye kiralanan Garry Rodrigues o kadar mutlu ki... 2021’e kadar sarı-lacivertli formayı giyecek olan kanat oyuncusu kısa sürede takıma adapte olmuş durumda. Rodrigues, F.Bahçe forması giydiği için çok mutlu ve gururlu olduğunu  ifade ederek “Kendimi evimde gibi hissediyorum. Bana burada saygı duyuyorlar ve bu da motivasyonuma sahadaki mücadeleme olumlu olarak yansıyor” diye konuştu.

TARAFTARA MESAJ
Takımda çok güzel bir arkadaşlık ortamı olduğunu vurgulayan sarı-lacivertli oyuncu “Sadece saha içinde değil saha dışında da takım arkadaşlarımızla beraberiz. Takım ruhu gerçekten çok güzel. Tam bir aile havası var. Maçlarda bizi yalnız bırakmayan ve büyük destek veren taraftarlarımızın da bize güvenmesini istiyoruz. Hedefimiz tartışmasız şampiyonluk. Bu hedef için de elimizden geleni yapacağız ve sonunda mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi. 

HERKES ORADAYDI
Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Genç Millî Takımlar ve Futbol Gelişim Direktörlüğü’nden sorumlu Milli Takımlar Koordinatörü Oğuz Çetin’in vefat eden babası Nihat Çetin, Sakarya’da toprağa verildi. Törene Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, teknik direktör Yılmaz Vural, eski millî futbolcu Rıdvan Dilmen gibi çok sayıda ünlü isim katıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...