Hayalim Trabzonspor

Düzenleyen:
Hayalim Trabzonspor

SPOR Haberleri

Boluspor’un hocası “Teknik direktör olarak ilk günden Trabzonspor’un (eski kulübü) hayalini kuruyorum ve bunun sonuna kadar arkasındayım” dedi

Osman Özköylü... Trabzonspor’un eski yıldızlarından. Şu anda teknik direktörlük yapıyor ve TFF 1. Lig ekibi Boluspor’u çalıştırıyor. Özköylü’nün hayali ise bordo-mavi. Bunu hiç inkar etmediği gibi üzerine basarak da yarınlara dair hedeflerini açıklıyor. Teknik adamlığa ilk başladığında Trabzonspor’a antrenör olmayı planladığını ifade eden Özköylü “Trabzonspor benim için çok değerli bir kulüp. Ben Osman Özköylü olarak Türk futbolunda bir değer kazandıysam Trabzonspor’un bundaki payı inkâr edilemez” dedi.

> Ben de yapacağım
“Antrenörlüğe başladığım ilk günden bugüne hayalimde hep böyle bir şey vardı” diyen ve açılımını da yapan Osman Hoca “Herkes gibi kendinize bir hedef koyarsınız, bir yol çizersiniz ve bu noktada çalışırsınız. O hayalinize belki kavuşursunuz belki kavuşamazsınız. Ben bu hayalimin sonuna kadar arkasındayım. İnşallah bir gün orada (Trabzonspor’un başında) olacağımın noktasında inancım hep var. Bunu da herkes nasıl yaptıysa ben de yapabileceğime inanıyorum” ifadesini kullandı. 

Brezilya usulü kutlama
Bordo-mavililerin idmanında Yusuf Sarı ve Cafer Tosun’un doğum günü iki oyuncunun kafalarında yumurta kırıp un serperek kutlandı.  

İLGİNÇ METOT!
İdmana geç gelene alkış

Trabzonspor, Süper Lig’in 12. haftasında cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarına devam etti. Antrenman sahasında toplanan futbolcular, biraz geçen gelen arkadaşları Nwakaeme, Ekuban ve Sosa’yı alkışlamaları gülüşmelere sebep oldu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...